reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Cholerka kupuję cuda niewidy a mój się najbardziej lubi bawić:
talerzykiem plastikowym tudzież kubeczkiem
smoczkiem od butelki
kartonową rurką po papierze toaletowym
butelką po wodzie mineralnej
drewnianą łyżką
metkami przy maskotkach :szok::szok:

Cholerka kupuję cuda niewidy a mój się najbardziej lubi bawić:
talerzykiem plastikowym tudzież kubeczkiem
smoczkiem od butelki
kartonową rurką po papierze toaletowym
butelką po wodzie mineralnej
drewnianą łyżką
metkami przy maskotkach :szok::szok:

Metki u nas też robiły furorę, a włosy mamy - najlepsza rzecz na swiecie:-D:-D

Hruda mnie sie podoba ale Zuzka ma juz za duzo tych "czarów" , a co za duzo....Ja bardzo lubie zabawki z firmy leapfrog .Zuzka ma na przyklad taka zabe ktora mowi alfabet i jak ja wlaczam to mala jest zahipnotyzowana ;) (z tego co wiem to nie tylko na nia tak dziala) fajny jest tez taki stolicze edukacyjny z tej firmy dla mlodszych dzieci ma taka obcje ze gra rozne melodyjki a dla starszych uczy angielskiego i hiszpanskiego http://www2.leapfrog.com/do/environ...y=infant&lid=TryItNow_LearnGrooveMusicalTable tu mozna zobaczyc demo (mam nadzieje chyba ze cos pomieszlam)
Luandzia - no fajne tylko to amerykanska stronka a w Bolandii chyba te gadzety sa niedostepne...Mi sie najbardziej podobaja zabawki firmy Haba . To piekne wykonane zabwki z drewna, z materialu, kolorowe, ekologiczne , nieplastykowe, po prostu cudne, nie wspomne o mebelkach do pokoiku - hamaki zawieszane na suficie, lozko-palacyk dla malej krolewny, zobaczcie:AMKO - Od pierwszych dni | W

tylko dla rodziców. My jak matę kupiliśmy tropikalna wyspa to sami pierwszy wieczór przelezeliśmy:-D:-D. Pewnie dlatego, że dla naszych czasów takich cudów nie było :tak::tak:
myu to samo kupiliśmy matę a potrem się prześcigaliśmy kto pierwszy znajdzie jakąś piszczałkę a potem się cieszyliśmy jak dzieci:cool2:

Blimka - masz racje z tymi "niefirmowymi" zabwkami...dzieciaczki lubia wlasnie metki, szeleszczacy papier,wlosy mamy lub guzik przy bluzce itp
Ja na szczescie, tzn Stas nie ma wiele zabwek. Po pierwsze nie mam na nie miejsca, po drugie - z powodow przez was opisanych. I nie cierpi przez to moja matczyna duma. Zabawki Stanka mieszcza sie w jednym koszyku, za wyjatkiem matki i tagiego grajczydla Fisher-Price'a ktore dostalismy od dalekiej rodzinki. Dla mnie i mojego J ohyda ale Stasiek bawi sie tym czasem...Raz tylko "szarpnelismy sie" i kupilismy taka kierwonice na lezaczek...ale Stasiu najbardziej z tej kierownicy lubi malutkiego motylka wiszacego gdzies z tylu, niepostrzezenie :happy2:
Na szczescie moja mama ma szal kupowania ciuszkow dla wnuczka ale zawsze po konsultuji co i jaki rozm. na dzien dzisiejszy potrzebny:-)

reklama
Na szczescie moja mama ma szal kupowania ciuszkow dla wnuczka ale zawsze po konsultuji co i jaki rozm. na dzien dzisiejszy potrzebny:-)

Bardzo pożyteczny szał. U nas babcie tez uprawiają:-D:tak::tak:. Co do ilości zabawek to ja wprowadziłam w rodzinie terror i zabroniłam kupowania durnostojów :angry::angry: Zaraz po urodzeniu każdy z jakimś pluszakiem przyszedł i teraz mi zawalają miejsce tylko bo Szymek ma ulubiona grzechotkę zeberkę i o niczym innym słyszeć nie chce. Mata moim zdaniem wystarcza absolutnie. A jeszcze 2 gryzaki chłodzące na dziąsła mamy :-)

Do góry