reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Aga, takie stalowe rece maja Twoje dzieci?
ja widze, ze u nas nie am sensu kupowac czegos drogiego i super trwalego, poniewaz niunka cieszy sie czyms przez chwile,a potem rzuci w kat i po zabawie.

alez mnie wku**** ta namolna reklama blend-a-med wyskakujaca na stronach BB:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

kolejny raz podejme temat rowerkow...
ten stary, co ma Julitka ma kola 14cali. nie dostaje jeszcze calymi stopami do ziemi. mysle wiec, zeby jej kupic na wiosne taki sam.
jakie rowerki maja wasze dzieci ? sa kurat, za male, za duze???

alez mnie wku**** ta namolna reklama blend-a-med wyskakujaca na stronach BB:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ten stary, co ma Julitka ma kola 14cali. nie dostaje jeszcze calymi stopami do ziemi. mysle wiec, zeby jej kupic na wiosne taki sam.

my na wiosnę kupujemy 16, ten co mamy 14 jest dobry i pewnie jeszcze rok by pojeździł, ale musimy go sprzedać więc jak już kupowac to większy............... jeździł na koleżanki 16 calowym i był nie za duży

14-calowy jest w sam raz i myślę, że na przyszły rok też jeszcze się nada.

ale czy przy ttym 14" dzieci swobodnie dotykaja stopami ziemi, zeby sie podeprzec przy nauce jazdy?
u nas, mimo ze JUlitka ma dlugie nozki, to dotyka tylko paluszkami. nie chce jej kupowac 16", bo sie boje, ze znow na wiosne nie da rady sie podpierac, a wtedy nie nauczy sie jezdzic sama. jak myslicie?

przy 16 mozna obniżyc siodełko........... ta mała sąsiadka jest niecały rok starsza od Adasia, pół głowy większa i dotyka nogami ziemi................ nie wiem........ ja poczekam do wiosny i wtedy młodego znów przymierzę do 16 i sprawdzę

reklama
Do góry