reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
zblizaja sie urodziny naszych pociech...

Julitka kiedys zobaczyla u kuzyna rybke wojownika w malej kuli. juz od dawan mowi, ze by chciala. sklonna jetsem jje kupic, ale P twierdzi, ze nie ma sensu, ze jak juz, to trzeba akwarium duze kupic. ale my nie mamy miescja na akwarium.:baffled:

Kobietki podrzucucie jakies pomysly na prezent. wszyscy sie obudzili i mnie pytaja, co kupic Julitce, a ja-jak nigdy-nie mam pojecia:eek:

zblizaja sie urodziny naszych pociech...

Julitka kiedys zobaczyla u kuzyna rybke wojownika w malej kuli. Juz od dawan mowi, ze by chciala. Sklonna jetsem jje kupic, ale p twierdzi, ze nie ma sensu, ze jak juz, to trzeba akwarium duze kupic. Ale my nie mamy miescja na akwarium.:baffled:
podoba mi sie ten pomysł chyba go wykorzystam

Mi pomysl z rybka tez sie podoba,ale wszelkie zwierzatka zostawiam na nowy do. Jak na razie Mateusz wola kota i psa z przzewaga na kota. Od moich dostanie jakis tor wyscigowy, slyszalam jak sie umawiali. Ja osobicie nie mam madrego pomyslu, zabawek ma mnustwo, cos tam dostanie od innych wiec umowilismy sie na fajny basen i na szczescie zgodzil sie bardzo szczesliwy,bo pamieta ten z Kudowy Zdroj

ja od gości to nie mam pojęcia co dostanie pewnie kasę... tak myslę ze moze mu kupimy za to fotelik z\do samochodu no i potrzebne rzeczy na jesien typu buty spodnie itp a my od siebie chcemy zabrac dzieci do pileczek .

u nas problem w tym, ze wydaje mi sie, iz Julitka tez ma duzo zabawek. ma nowe puzzle i gry z lata, ktorymi nie zdazyla sie jeszcze pobawic. lalek tez sporo. stad moj dyleMAT...
z drugiej strony uwazam, ze takie dziecko nie cieszy sie z pieneidzy, wiec zawsze dobrze, zeby choc cokolwiek bylo namacalnego. chyba , ze powiem wszystkim, zeby kupili po czyms malym, a za reszte dali pieniadze i uzbiramy an rowerek an wiosne.

rybke kupujemy my.

reklama
Do góry