to musi byc fajne Crocopen CROCOlearn ZESTAW STARTOWY CROCOPEN Nauka PL - ANG (1943126554) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
wszystko co ma związek z : bakuganami, Ben10, Spidermanem, , Lego..... auta sterowanekobietki, z jakiego prezentu moze sie ucieszyc 4latek-chlopiec??
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciek nie wie co to bakugan i Ben 10, więc niekonieczniewszystko co ma związek z : bakuganami, Ben10, Spidermanem, , Lego..... auta sterowane
Donkat, a do jakiej kwoty? Polecam takie klocki: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja też nie wiedziałam, że nie wie, bo niby skąd jak u nas w domu tego nie pokazujemy, ale on doskonale wie, bo koledzy z przedszkola go "naumieli" i jak zobaczył w sklepie którego razu to wiedział co to, a ja NIEMaciek nie wie co to bakugan i Ben 10, więc niekoniecznie
Donkat, a do jakiej kwoty? Polecam takie klocki: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W sumie masz rację. Coś tam dzieci mówią o tych postaciach, więc może i wie. Zapytam go jutro.
donkat
Fanka BB :)
dziekuje dziewczyny.
problem zawsze mam z prezentem dla G. bo on ma bogata rodzinke i zawsze dostaje same markowe zabawki i juz chyba wszystko ma. cos pokombinuje, moze te klocki, co Majandra polecilas. sa inne niz lego, ktorych juz ma kilka zestawow.
problem zawsze mam z prezentem dla G. bo on ma bogata rodzinke i zawsze dostaje same markowe zabawki i juz chyba wszystko ma. cos pokombinuje, moze te klocki, co Majandra polecilas. sa inne niz lego, ktorych juz ma kilka zestawow.
donkat
Fanka BB :)
interesuja sie wasze dzieci kosmosem? Julitka ta. patrzcie, co fajnego znalazlam
MARKOWY TELESKOP LUNETA FINDER SUPER PREZENT (2184950087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MARKOWY TELESKOP LUNETA FINDER SUPER PREZENT (2184950087) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
o takkkkkkkkk , a Maja nawet marzy o czyms takim................ może w końcu na zająca da radę cos wyskrobaćinteresuja sie wasze dzieci kosmosem? Julitka ta. patrzcie, co fajnego znalazlam
Podziel się: