reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Dziewczyny bawia sie Wasze dzieci tymi spadajacymi malpkami? GRA SPADAJACE SKACZACE MALPKI PROMOCJA!! (1316043728) - Aukcje internetowe Allegro
donkat
Fanka BB :)
Julitka lubi malpki. ciagle nam meczy, zeby grac, a najsmiejszniejsze ejst to, ze zawsze nam podkrada malpki, bo chce ich miec wiecej, mimo, ze wtedy przegrywa
im dzieckos tarsze, tym wiecej radosci bedzie mialo z tej gry
Aga, przypomnialo mi sie dziecinstwo tymi pilkarzykami!
tez juz myslałam o tej grze na mikołaja dla Julci z reszta juz kiedys sie was o nia pytałam..
a piłkarzyki suuper sprawa, ja lubie takie "proste" zabawki sama bym kupiła ale dla 7-latka to juz chyba za dziecinna zabawka ((
w ogóle czasem jak czytam ten watek to stwierdzam że Jula ma bardzo mało zabawek ((
a piłkarzyki suuper sprawa, ja lubie takie "proste" zabawki sama bym kupiła ale dla 7-latka to juz chyba za dziecinna zabawka ((
w ogóle czasem jak czytam ten watek to stwierdzam że Jula ma bardzo mało zabawek ((
to tak jak mi a nad małpakmi to się zastanwoię bo tez myslęJulitka lubi malpki. ciagle nam meczy, zeby grac, a najsmiejszniejsze ejst to, ze zawsze nam podkrada malpki, bo chce ich miec wiecej, mimo, ze wtedy przegrywa
ja na szczęscie dla 4 latka i to jeszcze mój chrzesniak , który będzie miał urodziny w Sylwestra i chyba mu kupie, bo lubi grać w piłke i ogladac meczetez juz myslałam o tej grze na mikołaja dla Julci z reszta juz kiedys sie was o nia pytałam..
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiek, za dużo zabawek to też niedobrze. Ja mam wrażenie, że Maciuś ma za dużo właśnie. Często bawi się jedną, za chwilę rzuca, idzie po drugą i tak w kółko. A stos zabawek na podłodze rośnie. Tylko sprzątać mu się potem nie chce.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Zuzce juz od dawna nic nie kupuje z wyjatkiem ksiazek bo ma tych roznosci tyle ze sama nie wie czym ma sie bawic chyba bede musiala zrobic porzadekz tymi zabawkami i polowe wyrzucic/oddac wlasciwie moje dziewczyny glownie bawia sie lego duplo
i to sie generalnie im nie nudzi na gwiazdke Zuzia chce tego chomika wiec kupilismy jej zestaw startowy w biedronce i dzisiaj kolowrotek i dostanie jeszcze dodatkowego chomika od wujka swoja droga straszne sa roznice w cenach jezeli chodzi o te zabawki w biedronce ten zestaw startowy kosztowal chyba 68 zl a dzisiaj wcarrefour-rze widzialam taki sam za 140 zl a ten kolowrotek kupilismy w tkmaxxie za 34 zl chyba a najtanszy na allegro znalazlam za 48zl plus przesylka nie mowiac juz o carrefour-rze w ktorym kosztowal 76 zl generalnie wydaje mi sie ze zabawki najtaniej wychodza w tkmaxxie ale dzisiaj juz ostal sie tylko ten jeden kolowrotek bo wszystko juz wykupione ale tam co tydzien jest nowa dostawa wiec jest szansa ze znowu przyjda byly tez fajne zestawy lego dla chlopcow w bardzo dobrych cenach wiec mysle ze wyjle tam W zeby kupil swojemu siostrzencowi na gwiazdke
i to sie generalnie im nie nudzi na gwiazdke Zuzia chce tego chomika wiec kupilismy jej zestaw startowy w biedronce i dzisiaj kolowrotek i dostanie jeszcze dodatkowego chomika od wujka swoja droga straszne sa roznice w cenach jezeli chodzi o te zabawki w biedronce ten zestaw startowy kosztowal chyba 68 zl a dzisiaj wcarrefour-rze widzialam taki sam za 140 zl a ten kolowrotek kupilismy w tkmaxxie za 34 zl chyba a najtanszy na allegro znalazlam za 48zl plus przesylka nie mowiac juz o carrefour-rze w ktorym kosztowal 76 zl generalnie wydaje mi sie ze zabawki najtaniej wychodza w tkmaxxie ale dzisiaj juz ostal sie tylko ten jeden kolowrotek bo wszystko juz wykupione ale tam co tydzien jest nowa dostawa wiec jest szansa ze znowu przyjda byly tez fajne zestawy lego dla chlopcow w bardzo dobrych cenach wiec mysle ze wyjle tam W zeby kupil swojemu siostrzencowi na gwiazdke
kurcze mam spore dylematy co kupic julci na swieta... podoba mi sie ta tablica co Monia tez sie nad nia zastanawia ale tez i to wpadlo mi w oko JIXIN~PAŁAC KSIĄŻĘ KRÓLEWNA~ DREAM PALACE (1317809307) - Aukcje internetowe Allegro. hmmm piszecie o lego a Jula ich nie ma moze warto byloby kupic tylko kurcze te fajne zestawy cholernie drogie sa ((
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Są drogie, ale może warto włączyć rodzinkę w składkę. My tak robimy. Mieliśmy Maciusiowi kupić małe lego, ale jednak kupujemy Duplo LEGO DUPLO 5609 POCIĄG ZESTAW DE LUXE promocja (1316915358) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: