reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
ja w tym roku ogłosiłam bunt zabawkowy i nic nie będzie pod choinką no może nie do końca nic bo siostry W coś na pewno kupią i moja mama też ale ja się do tego nie przykładam bo już nie moge patrzeć na te wszechobecne zabawki którymi Zuzi jakoś mało chętnie się bawi nie mówiąc już o Helence która wyłącznie je konsumuje
Zuzi mamy zamiar kupić nowe łóżko i zakupiłam też zestaw nowych książek na szczęście W siedział koło mnie bo w Merlinie nic by już nie zostało ale Zuzka uwielbia książki i jedynie to jej się nie nudzi i oczywiście nie zaśnie bez przeczytaniu przynajmniej trzech nawet jak jest bardzo zmęczona nie odpuści
mogę polecić :
serię o Mamie Mu numer jeden u mojej córki
książki Janoscha (nie dla nadwrażliwych rodziców)
Zuzi mamy zamiar kupić nowe łóżko i zakupiłam też zestaw nowych książek na szczęście W siedział koło mnie bo w Merlinie nic by już nie zostało ale Zuzka uwielbia książki i jedynie to jej się nie nudzi i oczywiście nie zaśnie bez przeczytaniu przynajmniej trzech nawet jak jest bardzo zmęczona nie odpuści
mogę polecić :
serię o Mamie Mu numer jeden u mojej córki
książki Janoscha (nie dla nadwrażliwych rodziców)
donkat
Fanka BB :)
Asiek, jakie z dlugopisem? te 'elektroniczne" zgadywanki? Julitka ma 3 i lubila je. teraz moze juz sie troche znudzila.
obecnie "na tapecie" sa malpki, Alexander Gra Edukacyjna Poznajemy Zawody 210 - porównanie cen w sklepach internetowych, Alexander - Gra edukacyjna Skojarzenia Pamięć - Kidsiaki.pl, Granna Figuraki 429 - porównanie cen w sklepach internetowych.
ogolnie moja niunka lubi teraz gry z kostka
obecnie "na tapecie" sa malpki, Alexander Gra Edukacyjna Poznajemy Zawody 210 - porównanie cen w sklepach internetowych, Alexander - Gra edukacyjna Skojarzenia Pamięć - Kidsiaki.pl, Granna Figuraki 429 - porównanie cen w sklepach internetowych.
ogolnie moja niunka lubi teraz gry z kostka
Asia u nas królują warcaby ......... młody wie, że musi "przeskakiwać" przez pionki przeciwników i je zabierać i nawet mu to wychodzi:-) Bacznie obserwuje pola.
Lubi też patyczaki Granna PATYCZAKI Gra edukacyjna Liczenie (1387230351) - Aukcje internetowe Allegro i ostatnia grę co pod choinke dostrał CO DO CZEGO, TATO? gra edukacyjna NOWOŚĆ (1369642754) - Aukcje internetowe Allegro
Lubi też patyczaki Granna PATYCZAKI Gra edukacyjna Liczenie (1387230351) - Aukcje internetowe Allegro i ostatnia grę co pod choinke dostrał CO DO CZEGO, TATO? gra edukacyjna NOWOŚĆ (1369642754) - Aukcje internetowe Allegro
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz niestety jest anty growy. Bardzo chcial te malpki i lipa. Oszukuje, nie da sobie wytlumaczyc, jak nie pasuje mu kolor jaki wypadl to przekreca kostka na kolor jaki akurat chce i bardzo sie cieszy jak spadnie mu duzo malpek.
donkat
Fanka BB :)
Justka, rok temu to i Julitka oszukiwala i podkradala nam malpki, bo chciala jak najwiecej, mimo tlumaczen, ze przegra. teraz ladnie gra. nie podkrada, nie oszukuje. czasami lubi oszukiwac w Figurakach i wybiera na kostce to, co cche.
z drugiej strony, to patrzcie, nasze maluchy maja dopieor 3 lata a juz kombinuja i oszukuja...
z drugiej strony, to patrzcie, nasze maluchy maja dopieor 3 lata a juz kombinuja i oszukuja...
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś pod choinkę dostał to GRA NINO DELFINO dla całej rodziny RAVENSBURGER (1390235092) - Aukcje internetowe Allegro I niby mu się podoba, ale szybko się nudzi i też oszukuje ;-)
Podziel się: