reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

ale Julcia będzie szczęśliwa jak dostanie tak dużo pięknych zabawek:-)a z tymi kolockami to super trafiłas

reklama
Asiek dzięki, że dałaś cynk z tymi klockami;-) młodej Mikołaj przyniósł klocki z tą jej ukochaną hello kitty, które są właśnie kompatybilne z duplo i chciałam jej dokupić:tak:

ja w tym roku ogłosiłam bunt zabawkowy i nic nie będzie pod choinką no może nie do końca nic bo siostry W coś na pewno kupią i moja mama też ale ja się do tego nie przykładam bo już nie moge patrzeć na te wszechobecne zabawki którymi Zuzi jakoś mało chętnie się bawi nie mówiąc już o Helence która wyłącznie je konsumuje ;)
Zuzi mamy zamiar kupić nowe łóżko i zakupiłam też zestaw nowych książek na szczęście W siedział koło mnie bo w Merlinie nic by już nie zostało ale Zuzka uwielbia książki i jedynie to jej się nie nudzi i oczywiście nie zaśnie bez przeczytaniu przynajmniej trzech nawet jak jest bardzo zmęczona nie odpuści
mogę polecić :
serię o Mamie Mu numer jeden u mojej córki
książki Janoscha (nie dla nadwrażliwych rodziców)

Mateusz niestety jest anty growy. Bardzo chcial te malpki i lipa. Oszukuje, nie da sobie wytlumaczyc, jak nie pasuje mu kolor jaki wypadl to przekreca kostka na kolor jaki akurat chce i bardzo sie cieszy jak spadnie mu duzo malpek.

Justka, rok temu to i Julitka oszukiwala i podkradala nam malpki, bo chciala jak najwiecej, mimo tlumaczen, ze przegra. teraz ladnie gra. nie podkrada, nie oszukuje. czasami lubi oszukiwac w Figurakach i wybiera na kostce to, co cche.
z drugiej strony, to patrzcie, nasze maluchy maja dopieor 3 lata a juz kombinuja i oszukuja...

reklama
Do góry