reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Donkat fajny warsztacik ale ja nie mam zamiaru kupowac Mateuszawi bo ma sporo narzędzi takich osobno....ja zastanawiam się nad tymi znikopisami do pisania światłem

Ja przestalam juz tak przeliczac na zlotowki, chodzi mi o same cyferki, bez walut.
Monia identyczny warsztat jest na stacjach ORLEN za punkty. Moj chrzestny wziol Mateuszowi,bo on ma tiry i duzo punktow. Mlody cieszyl sie jak wariat

Moja Zuzka też chce tego chomika więc W zadzwonił do swojej siostry bo ostatnio nawet pytała co kupić Zuzi jeszcze na zaległe urodziny (jej mąż jest chrzesnym Zuzki) i powiedział jej że Zuzka chciałaby takiego chomika i okazało się że Rycho wracał dwa dni temu z Amsterdamu i nudził się na lotnisku więc postanowił pochodzić po sklepach i kupił jej właśnie tego chomika normalnie telepatia ;)))
poza tyma mam Zuzka zamowila u Mikołaja/Aniołka :
-nowe duże łózko (W jej powiedział że jak będzie grzeczna to znajdzie łóżko pod choinką i młoda teraz myśli że będzie w tym łóżku pod chionką spała ...)
-ostatnią brakującą część jej ukochanej Mamy Mu(książka)
-jakieś wykluwające się jajko dinozaura ??? (może wy wiecie co to?)
-Lego Duplo zoo prezent łączony z siostrą (ale dostały jakieś mniejsze zestawy na roczek Lenki więc myślę że w tym roku to już za dużo)
właściwie z prezentami dla dzieci nie mam problemu ale musze też coś kupić dzieciom sióstr W :dziewczynka 8 lat chłopak 5 lat i chłopak 1,5 roku i jak zwykle nie wiem co i proszę o pomoc

hej Luandzia, ja sama oprócz prezentu dla na Mikołaja to nie mam wiecej pomysłów - kupimy Stasiowi gitarę dziecięcą, A Sabince jakieś garnki. Myślę, że podjadę do Tesco i coś mnie na miejscu zainspiruje, a w Tesco zawsze przed świętami jest noc zniżek na zabawki, więc chcę skozystać.
To jajko dinozaura to chyba wiem co to jest, ja widziałam to u nas w księgarni Notabene, nie wiem czy u Was jest ta sieć. To kosztuje ok 10 zł, kupuje się takie jajko i wkłada do słoika z wodą i po chyba dniu wykluwa sie malutki dinozaurek. Fajne.

Luandzia mój M kupił takiego dinozaura Tuśce normalnie w zwykłym spożywczaku;-) kosztował tak jak pisze Carioca coś około 10zł. Wszystko fajnie ale Tuśka myślała, że on po chwili w tej wodzie się wykluje i trochę ją irytowało, ze trzeba tyle czekać:sorry2: a najgorsze było to, ze siedział on w tym słoju ja wymieniałam mu wode a ta franca się wykluła jak Tuśka była w przedszkolu:sorry2:
Donkat widziałam tą oferte z Biedronki;-) ale ja młodemu chcę kupić samego chomika na Mikołaja:-)

Ostatnia edycja:
To jajko dinozaura to chyba wiem co to jest, ja widziałam to u nas w księgarni Notabene, nie wiem czy u Was jest ta sieć. To kosztuje ok 10 zł, kupuje się takie jajko i wkłada do słoika z wodą i po chyba dniu wykluwa sie malutki dinozaurek. Fajne.

czego to ludzie nie wymysla:szok::szok::szok::szok::szok:

Luandzia, P ma chrzesnika wieku 5,5 roku i tez mam dylemat, co kupic na Gwiazdke. na urodziny fartem trafilam, bo kupilam cos z BEN10 i okazalo sie, ze mlody lubil te bajke.
teraz myslalam o czyms takim i jeszcze cos dokupie SUPER CENA KLOCKI MAGNASTIX 130szt. od RAMIZ (1321973132) - Aukcje internetowe Allegro

Donka w zeszlym roku kipilismy takie cos Mikolajowi na mikolajki i zadowolony byl. Widzialam takie samochody roboty z Hotweels albo cos takiego Hot Wheels TRANSPORTER TIR CIĘŻARÓWKA SKŁADAK (1311102116) - Aukcje internetowe Allegro . W zeszlym roku na imieniny dostal taki malutki samochod do skladania i podobalo sie jemu. Ciesza go tez wszelkie rzeczy se Spidermanem
Myslama,zeby kupic chlopakom pizamki na Mikolajki,a zabawke dostana na gwiazdke. No i Mikolaj jeszcze ma urodziny 22.12

Ostatnia edycja:
reklama
czego to ludzie nie wymysla:szok::szok::szok::szok::szok:
jak Maja była mała to były kurczaki
Luandzia, P ma chrzesnika wieku 5,5 roku i tez mam dylemat, co kupic na Gwiazdke. na urodziny fartem trafilam, bo kupilam cos z BEN10 i okazalo sie, ze mlody lubil te bajke.
teraz myslalam o czyms takim i jeszcze cos dokupie SUPER CENA KLOCKI MAGNASTIX 130szt. od RAMIZ (1321973132) - Aukcje internetowe Allegro

Donuś te kolcki magnesy sa super, moi bawią się juz od wzeszłego roku, Adasiwoi tez bardzo dobrze idzie

Do góry