reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Matko, jakie te zabawki sa w Polsce drogie!
Ja nie chce swirowac czy cos, ale naprawde, wychodza 2 razy drozsze. Sprawdzilam cene tych glow doodle i tutaj sa po 10 funtow...

Jejku spora różnica:szok:to jak ja bymm chciała te tablice zamówic z tamtąd to ile by mnie wyniosły z przesyłką?bo jak bym zamawiała to 2 szt tu mni to ma wynieśc ok 171zł z przesyłką a tam ciekawe?

Nie ma, Monia. Jest tylko ze świnką Peppą (ale to chyba taka zwykła tablica ze znikopisem). Ale jak patrzyłam na innych stroną (w tym zagranicznych), to na allegro się najbardziej opłaca. Warto też przejechać się (lub sprawdzić w gazetce) jak ceny w hipermarketach się prezentują, tam często w listopadzie jest taniej niż tuż przed gwiazdką.

sprawdziłam wszystkie możliwe gazetki i w hpermarketach wychodzni nawet drożej w Realu jest po 89zł:szok:najtaniej wychodzi allegro...
Harsh a u was jakiś sklep inernetowy jest na czym to sprawdzałas?nie wiesz ile kosztuje wysyłka do PL?

Ja to sprawdzilam na twendze (porownywarka cen).

Majandra, my czesto kupujemy rzeczy na play.com (zdarzaja sie baaaaardzo tanie!), a w wysylka gratis.

wiem, ze marudze,ale wkurza mnie to, ze w Polsce robi sie biznes na zabawkach i rzeczach dla dzieci. Tutaj to wszystko jest duzo tansze (firmowe i niefirmowe maja porownywalne ceny!) i np mimo, ze teraz nie pracuje to stac mnie na to, zeby Olafowi kupowac zabawki z tzw gornej polki...

reklama
Do góry