reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Aneta, Natalka ma tego chomika Zhu zhu, fajny jest? warto go kupic?
Tuśka go uwielbia:-) często zu zu chodzi z nami na spacerki nawet na cmentarz ją zabrała;-) ma też dla niej domek, kołowrotek i zjeżdząlnie ale tym nie specjalnie się bawi:confused: częściej wozi ją samochodem tym z tej kolekcji no i lubi też wkładać ją do tej piłki w której się ją zamyka i zuzu tam lata po całym domu:-D no i niezbędna jest też torebka nosidełko nawet teraz w niej śpi i czeka na nią aż wróci z przedszkola:-) Szymek też jest tym chomikiem zafascynowany i właśnie chce mu kupić na Mikołaja:tak:
Monia fajne te puzelki ale Tuśka by mnie wyśmiała:sorry: ona uwielbia puzzle i mamy ich dość sporo ale teraz jest na etapie 100 elementów i myślę że w niedługim czasi trzeba będzie już pomyśleć o większych:tak:

Moje dziecko widzało w rekamie wypasiony wóż strażacki, gdzies tam woda sika, na baterie wysuwa się drabina................ ja drzemałam i tylko słyszałam ale nie jarzę z jakiej firmy to było, na pewno nie tani, no bo w końcu w TV reklamowali. Może któras widziała????????

Aga, jeszcze nie razzobaczysz te reklame ;)

niunka koniecznie chce na MIkolaja ciezarowke wywrotke, jaka maja w przedszkolu. dzis nawet kazala mi sie wracac, zeby mi pokazac, jaka to ma byc

Aga, jeszcze nie raz zobaczysz te reklame ;)

niunka koniecznie chce na MIkolaja ciezarowke wywrotke, jaka maja w przedszkolu. dzis nawet kazala mi sie wracac, zeby mi pokazac, jaka to ma byc

Ja jak zwykle chce cos zobaczyc jeszcze raz, to za cholere nie moge trafic... A z kolei jesli jakiejs reklamy nie lubie (jogurtyyyyy) to leca w kolko...

Agulka, a na allegro nie ma? Olo ma taki z fisher price, ale nie sadze, zeby twoje dziecko chcialo takie cos...
FISHER PRICE LP#10 LITTLE PEOPLE WOZ STRAZACKI Wwa (1311050254) - Aukcje internetowe Allegro

Majandra, Olo ma duzo lego (niektore nawet z lat 80) i super sie nimi bawi...I jak sie ciesze, ze tego zestawu nie widzial, bo by byl placz... Na szczescie Olo generalnie nie zada zabawek :) I nie oglada reklam tym bardziej...bo bym chyba zbankrutowala...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Harsh, Maciuś też ma większość klocków lego z dawnych lat (po moim mężu), na ten zestaw sam zbiera, ile mu się uda uzbierać, to uzbiera, resztę zrzuci się zapewne cała rodzinka.

reklama
Do góry