reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
my naszym na mikołaja albo na święta planujemy kupic WALKIE TALKIE
np takie
WALKIE TALKIE RADIO KRÓTKOFALÓWKA BEN 10 (1307495953) - Aukcje internetowe Allegro
Oli mam zamiar kupic jeszczę taką gre bo nam logopeda polecała
Loteryjka obrazkowa - gra logopedyczna GRY Poznań (1302288283) - Aukcje internetowe Allegro
no a co jeszcze to narazie nie myślę
np takie
WALKIE TALKIE RADIO KRÓTKOFALÓWKA BEN 10 (1307495953) - Aukcje internetowe Allegro
Oli mam zamiar kupic jeszczę taką gre bo nam logopeda polecała
Loteryjka obrazkowa - gra logopedyczna GRY Poznań (1302288283) - Aukcje internetowe Allegro
no a co jeszcze to narazie nie myślę
monia_l
Wrześniowe mamy'07
byłam w biedronce i kupiłam Mateuszowi puzzle będa na Mikołaja takie tylko 36 el
Puzzle Maxi 24 Betoniarka Bob Budowniczy Trefl [TRE 14098] - 19,00 zł : Rodzinny Sklep Internetowy, Puzzle Sklep, Ravensburger, Granna, Schmidt, Trefl, Castorland, Disney, Gry, Puzzle
Puzzle Maxi 24 Betoniarka Bob Budowniczy Trefl [TRE 14098] - 19,00 zł : Rodzinny Sklep Internetowy, Puzzle Sklep, Ravensburger, Granna, Schmidt, Trefl, Castorland, Disney, Gry, Puzzle
Tuśka go uwielbia:-) często zu zu chodzi z nami na spacerki nawet na cmentarz ją zabrała;-) ma też dla niej domek, kołowrotek i zjeżdząlnie ale tym nie specjalnie się bawi częściej wozi ją samochodem tym z tej kolekcji no i lubi też wkładać ją do tej piłki w której się ją zamyka i zuzu tam lata po całym domu no i niezbędna jest też torebka nosidełko nawet teraz w niej śpi i czeka na nią aż wróci z przedszkola:-) Szymek też jest tym chomikiem zafascynowany i właśnie chce mu kupić na MikołajaAneta, Natalka ma tego chomika Zhu zhu, fajny jest? warto go kupic?
Monia fajne te puzelki ale Tuśka by mnie wyśmiała ona uwielbia puzzle i mamy ich dość sporo ale teraz jest na etapie 100 elementów i myślę że w niedługim czasi trzeba będzie już pomyśleć o większych
Moje dziecko widzało w rekamie wypasiony wóż strażacki, gdzies tam woda sika, na baterie wysuwa się drabina................ ja drzemałam i tylko słyszałam ale nie jarzę z jakiej firmy to było, na pewno nie tani, no bo w końcu w TV reklamowali. Może któras widziała????????
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No to ma niewielkie wymagania na szczęście, moje dziecko oszalało na punkcie tego: LEGO CREATOR 6753 TRANSPORT DROGOWY (1313795114) - Aukcje internetowe Allegro
H
Harsharani
Gość
Aga, jeszcze nie raz zobaczysz te reklame
niunka koniecznie chce na MIkolaja ciezarowke wywrotke, jaka maja w przedszkolu. dzis nawet kazala mi sie wracac, zeby mi pokazac, jaka to ma byc
Ja jak zwykle chce cos zobaczyc jeszcze raz, to za cholere nie moge trafic... A z kolei jesli jakiejs reklamy nie lubie (jogurtyyyyy) to leca w kolko...
Agulka, a na allegro nie ma? Olo ma taki z fisher price, ale nie sadze, zeby twoje dziecko chcialo takie cos...
FISHER PRICE LP#10 LITTLE PEOPLE WOZ STRAZACKI Wwa (1311050254) - Aukcje internetowe Allegro
Majandra, Olo ma duzo lego (niektore nawet z lat 80) i super sie nimi bawi...I jak sie ciesze, ze tego zestawu nie widzial, bo by byl placz... Na szczescie Olo generalnie nie zada zabawek I nie oglada reklam tym bardziej...bo bym chyba zbankrutowala...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Harsh, Maciuś też ma większość klocków lego z dawnych lat (po moim mężu), na ten zestaw sam zbiera, ile mu się uda uzbierać, to uzbiera, resztę zrzuci się zapewne cała rodzinka.
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Majandra super wypasiony ten zestaw
a ja siedze i zastanawiam się czy nie kupic dzieciom czegos takiego
GLODOODLE tablica do rysowania ŚWIATŁEM Princess (1302469185) - Aukcje internetowe Allegro
bb* GLODOODLE tablica Toy story 3 +OKULARY 3D Cobi (1315866371) - Aukcje internetowe Allegro
a ja siedze i zastanawiam się czy nie kupic dzieciom czegos takiego
GLODOODLE tablica do rysowania ŚWIATŁEM Princess (1302469185) - Aukcje internetowe Allegro
bb* GLODOODLE tablica Toy story 3 +OKULARY 3D Cobi (1315866371) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: