reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Justyna - te tory takie niezbyt szerokie, niestety nie mam kolejki Wadera zeby porownac.
Donkat - nie jest na baterie.
Asia - jak bedziesz wiedziala czy kompatybilne to daj znac, mnie tez to ciekawi czy bede moga z Ikei dokupywac gadgety do niej.

Oglądałam kolejki w biedronce - same w sobie sa fajne... Ale z ikeowską łączy się tak sobie - da się ale sa przerwy, bo kształt tych łączeń jest odrobinę inny.

Czekam na gazetke biedronkowa - byłam dziś ale nie było nowych :-(

25400 Domek dla lalek - play house zabawki WADER (805183039) - Aukcje internetowe Allegro za 59,00 od 23.11
Wader farma 25450 SUPER OKAZJA! (813040994) - Aukcje internetowe Allegro za 59,00 od 23.11
cos podobnego, dluzsza droga, nie ma tych papierowych pierdulek,za to jest 1 wiadukt,a parking/garaz ten sam 50975 Kid Car Parking 2 poziomy + droga 2m WADER (816779762) - Aukcje internetowe Allegro za 59,00 od 23.11
HOT WHEELS WYRZUTNIA Z MOTOCYKLEM (819000857) - Aukcje internetowe Allegro 2 kolory, w zestawie sa 2 motory za 44,99 od 26.11
klocki drewniane kolorowe, 100szt. za 39,99 od 26.11 mamy podobne i sa super
laptopy za 54,99 od 30.11
duzo zdalnie sterowanych samochodow jest, osobowe za 69,00 od 23.11, pozniej od 30.11 za 89,00 dzwigi, koparki, strazakowa, spychacz
pociągi z tego rodzaju KOLEJKA POCIĄG Z PAROWOZEM - ŚWIATŁO I DŹWIĘK (811902389) - Aukcje internetowe Allegro od 26.11 za 44,99 w zestawie lokomotywa, 5 wagonikow, 8 kawalkow torow

My też bylismy wczoraj w Biedronce , ale gazetki nie było.:no:

Justyna dzięki za internetową gazetkę;-)
u nas gazetka wczoraj byla to troche spisalam. Ta farma mi sie podoba, moze moje rodzenstwo namowie na nia,bo my kupilismy drewniana kolejke
Agulka, Monia i Barbie beda,a w zestawie 13 sukienek, 3 pary butow i cos tam jeszcze

reklama
u nas gazetka wczoraj byla to troche spisalam. Ta farma mi sie podoba, moze moje rodzenstwo namowie na nia,bo my kupilismy drewniana kolejke
Agulka, Monia i Barbie beda,a w zestawie 13 sukienek, 3 pary butow i cos tam jeszcze
ooooooooooooooooooooooo:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Co do farmy to fajna, podobna kostrukcyjnie do domku dla lalek < Maja ma taki ( Ola Moni zresztą też;-)), więc Adaś wkłada tam zwierzątka i bardzo łądnie się nią bawi:tak::tak::tak:

Teraz jest w Biedronce teatr z pacynkami, w wzeszłym roku kupiłam Mai takie coś i też w Biedronce i też w tym samym świątecznym okresie, ale za około 60zł:szok::szok::szok::szok: a teraz jest za 109zł:szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry