reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Ja od czasu do czasu robię sesję malowania takimi farbkami :-)
zwijam dywan w pokoju, do podłogi przyklejam kartki papieru (duże - rozwijam z rolki ikeowskiej) nalewam farb do miseczek i rozbieram chłopców do majtek/pieluchy...
Tylko ja mam takie paluszkowe farby z lidla (chciałabym żeby sprowadzili znowu bo mi się kończą), mają fajniejsze kolory i jest ich więcej - bo te z aukcji to takie półprzezroczyste są... za to ich plus to stempelki :tak:

acha - i zaczynamy zawsze pędzelkami :-D przez chwilkę się dobrze maluje ;-)

A na koniec puszczam wode do wanny, wsadzam chłopaków, zdejmuję papiery i łapię się za mopa :-D

Na zamknięty wstawię fotki z ostatniego takiego malowania.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, pamiętam - teatrzyki chyba dobrze im poszły i w tym roku poszaleli ale w tym roku są też zestawy samych pacynek... 4różne po 6 szt

A czy one muszą dostać to samo?
22.jpg

ja mam problem z prezentem dla 3 latki:sorry:lubi tańczyc więc myślałam o macie tylko wydaje mi się że te maty są dla starszych dzieci a takie co znalazłam dla młodszych to kosztują już ponad 100...lalek ,maskotek,klocków ma pełno puzle ją nie interesują,myślałam o książce ale moja mama już kupiła ....

Asia faje te pacynki.................. a dziewczynki oczywiście nie muszą mieć takich samych prezentów, ale wiesz jak to jest kiedy razem ( prawdopodonie) będą otwierały i nie daj boże okaże sie że Lila lub Maja mają coś lepszego....................

reklama
Do góry