reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
mi też nie,a po co pasy przy rowerku?mi się pierwszy nie wyświetlaale ten 2 ladny
a to inna sprawa, ale ogólnie fajniutki przynajmniej nie "nasrany" jak niektóremi też nie,a po co pasy przy rowerku?
donkat
Fanka BB :)
carioca, pierwszego nie widze. drugi fajny, ale co z nozkami? na pedalka nie wiadomo czy dosiegnie, a przeciez wisiec nie beda. fajne sa teraz rowerki w Leclercu. podobne do tego, ale z oslonka i podporka na nozki. nie tego typu, co nasze dzieci podostawaly na roczek-tandetne, tylko ladniejsze
pasy sa po to, zeby brzdac nie lapiac rownowagi na siedonki nie spadl.chociaz czasem moga przeszkodzic przy upadku
pasy sa po to, zeby brzdac nie lapiac rownowagi na siedonki nie spadl.chociaz czasem moga przeszkodzic przy upadku
raczej skusimy się na ten drugi, imieniny za pasem, więc to będzie dobry prezent. Jest jeszcze taki bardziej dziecięcy, ale mój Stasiu nie nadaje się na powazniejsze, zresztą jest tylko do 4 lat, to akurat za dwa lata wsiądzie na niego Sabinka/Adaś.
Ten co się nie wyświetla to taki: ROWEREK / ROWER na łańcuch POLSK I!! na prezent (604416980) - Aukcje internetowe Allegro
Ten co się nie wyświetla to taki: ROWEREK / ROWER na łańcuch POLSK I!! na prezent (604416980) - Aukcje internetowe Allegro
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ładne imiona macie dla dzidziusia:-)raczej skusimy się na ten drugi, imieniny za pasem, więc to będzie dobry prezent. Jest jeszcze taki bardziej dziecięcy, ale mój Stasiu nie nadaje się na powazniejsze, zresztą jest tylko do 4 lat, to akurat za dwa lata wsiądzie na niego Sabinka/Adaś.
reklama
Podziel się: