Moja siostar to Sabinka :-)Carioca - no nie moge Nie dosc ze obie mamy Staskow to...imie dla dziewczynki takze wybralabym Sabinka:-)
A rowerek super. No i pedalki ma gdze trzeba!
reklama
Hruda - no proszę zgodność imionowa w pełni. Kiedyś, zanim Stasiu się urodził, to chciałam aby miał na imię Cyprian (czyli Cypisek), a na drugie Iwo, ale teraz cieszę się że tak się nie stało.
Nuśka - a dobrze siostrze z tym imieniem? Ja w zasadzie nie znam nikogo o tym imieniu
Nuśka - a dobrze siostrze z tym imieniem? Ja w zasadzie nie znam nikogo o tym imieniu
Nigdy nie narzekała i nie jest takie oklepane
ja własnie treż nie mam pojęcia,głowię sie nad tym juz od jakiegoś czasudziewczyny czy macie jakiś pomysł co kupić na dzień dziecka??
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja o Mateusza się nie martwię,bo jego ucieszy np. nowy traktor Ale mam problem co Mikołajowi (5lat) kupić,bo 19 ma imieniny,a 1.06 dzień dziecka
Justyna my generalnie imienin nie obchodzimy ( moim zdaniem to bardzo durny zwyczaj) ale zapytaj może rodziców co by się przydało??
ja stwierdziłam ze drogiego prezentu Julci na dzien dziecka nie bede kupowac bo i tak wszystkie zabawki są dobre na chwile...
może jaką fajna książkę?? albo układankę?? sama nie wiem..
ja stwierdziłam ze drogiego prezentu Julci na dzien dziecka nie bede kupowac bo i tak wszystkie zabawki są dobre na chwile...
może jaką fajna książkę?? albo układankę?? sama nie wiem..
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiek, Agnes, jeśli jeszcze nie kupiłyście, to polecam: KOT W WORKU ROZPOZNAJEMY PO DOTYKU!!! (607722355) - Aukcje internetowe Allegro
lub to: LALECZKI GRANNA (606519128) - Aukcje internetowe Allegro
albo to: http://www.allegro.pl/item626850867_mis_drewniane_puzzle_w_skrzyneczce.html
lub to: LALECZKI GRANNA (606519128) - Aukcje internetowe Allegro
albo to: http://www.allegro.pl/item626850867_mis_drewniane_puzzle_w_skrzyneczce.html
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Trzeba dopasować wycięte obrazki do obrazków na kartonikach. To tak na początek, im dziecko starsze i rozumniejsze, można robić wiele więcej z tą grą.
Podziel się: