Hrudzia a ja wła.śnie wczoraj siedziałam na allegro i szukałam czegoś do kapieli. To co podałaś jest super, wcześnmiej nie widziałam tych osmiorniczek:-):-):-)Puzzle drewniane musimy kupic mlodemu
Ale polecam te zabwke, do kapieli. Bo Kubus Pucahtek jakos poszedl w odstawke natomiast Zabawki Miki - sklep - Tomy Ośmiorniczki sa dla Stasia odkryciem roku:-). 8 malych osmiorniczek przykleja sie do wanny, tryskaja woda, kreca sie na podstawce itp
reklama
Dlatego napiasalam, bo do kapieli jest malo fajnych zabawek...a te dostal Stas niedawno od chrzestnej!Hrudzia a ja wła.śnie wczoraj siedziałam na allegro i szukałam czegoś do kapieli. To co podałaś jest super, wcześnmiej nie widziałam tych osmiorniczek:-):-):-)
Dziewczyny ja wam zazdroszczę, ze wasze maluchy bawią sie zabawkami u nas stoi kosz wypełniony różosciami dla dzieci, ale nie ma szans- zainteresują go klocki czy puzzle na 2-3 minuty ciekawsze są właśnie pudełka po mleku, miotełki , butelki po piciach. A zabawki zbieraja kurz. Preferuje bieganie dookoła stołu, łazenie krok w krok za mama albo babcią i właczanie telewizora+prośby o pilota.
W trakcie kapieli najlepsza jest gąbka, z której kapie woda i wkładanie rybek( takich naklejanych na wannę) do kubeczka. No i oczywiscie przelewanie wody+wrzucanie wszytskiego co sie da do wanny
W trakcie kapieli najlepsza jest gąbka, z której kapie woda i wkładanie rybek( takich naklejanych na wannę) do kubeczka. No i oczywiscie przelewanie wody+wrzucanie wszytskiego co sie da do wanny
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Hruda, może instrumenty muzyczne. Maciuś ma saksofon i bębenek i lubi na nich grać. Kupię mu jeszcze cymbałki, bo widziałam, że u pedagoga bardzo mu się podobały.
Hrudzia u Nas jest tak samo wszystko poszło w kąt. Najbardziej go interesują samochody, pudełka bo to pozwala wspiąc się i dosięgnąć zakazanego owocu np kluczyków do samochodu, kremu mamy. Kuba lubi się bawić nakretkami, butelkami po soczkach, łyżeczkami i gabeczkami takie nietypowe zabawki.
A ja już się bałam, ża z moją coś nie tak. Najlepsza zabawa to wyciąganie z kuchennego konta kartonów soków i butelek z napojami. Już się zastanawiałam czy jej nie schować wszystkich zabawek na jakiś czas i nie zostawić doslownie jednej.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
U nas nadal prym wiodą traktory. Lubi też klocki, magnetyczną tablicę do rysowania,no i wszelkie pęszenia po szafkach
reklama
Podziel się: