reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Puzzle drewniane musimy kupic mlodemu:tak:

Ale polecam te zabwke, do kapieli. Bo Kubus Pucahtek jakos poszedl w odstawke natomiast Zabawki Miki - sklep - Tomy Ośmiorniczki sa dla Stasia odkryciem roku:-). 8 malych osmiorniczek przykleja sie do wanny, tryskaja woda, kreca sie na podstawce itp
Hrudzia a ja wła.śnie wczoraj siedziałam na allegro i szukałam czegoś do kapieli. To co podałaś jest super, wcześnmiej nie widziałam tych osmiorniczek:-):-):-)

reklama
Dziewczyny ja wam zazdroszczę, ze wasze maluchy bawią sie zabawkami:zawstydzona/y: u nas stoi kosz wypełniony różosciami dla dzieci, ale nie ma szans- zainteresują go klocki czy puzzle na 2-3 minuty:zawstydzona/y: ciekawsze są właśnie pudełka po mleku, miotełki , butelki po piciach. A zabawki zbieraja kurz. Preferuje bieganie dookoła stołu, łazenie krok w krok za mama albo babcią i właczanie telewizora+prośby o pilota.
W trakcie kapieli najlepsza jest gąbka, z której kapie woda i wkładanie rybek( takich naklejanych na wannę) do kubeczka. No i oczywiscie przelewanie wody+wrzucanie wszytskiego co sie da do wanny:blink:

U Nam też stoi kosz z zabawkami, który Kuba wywraca i tak wszystko leży : / niczym się nie bawi. Idelaną zabawką dla niego są filiżanki, łyżeczki, buteleczki, słoiczki : )

Glupie pytanie...ale jakie zabawki teraz polecacie? Bo ja widze ze mojemu sie wszytskie znudzily...puzzle tak sobie, ksiazeczki tak sobie, klocki tak samo...sama nie wiem...poradzcie?:confused::sorry2:

Hrudzia u Nas jest tak samo :dry: wszystko poszło w kąt. Najbardziej go interesują samochody, pudełka bo to pozwala wspiąc się i dosięgnąć zakazanego owocu :tak::-D np kluczyków do samochodu, kremu mamy. Kuba lubi się bawić nakretkami, butelkami po soczkach, łyżeczkami i gabeczkami :sorry2: takie nietypowe zabawki.

A ja już się bałam, ża z moją coś nie tak. Najlepsza zabawa to wyciąganie z kuchennego konta kartonów soków i butelek z napojami. Już się zastanawiałam czy jej nie schować wszystkich zabawek na jakiś czas i nie zostawić doslownie jednej.

reklama
Oj a jak mnie to dołuje kiedy mały odkrywca zrobi remament u siebie w półce : / ja tu pięknie poprasuje, ułoże a u niego to tylko chwila .... jeb na podłoge : /

Do góry