reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Ja juz pisalam ze moja Judi sie bez niego nie rusza:) I to jest tez jej pocieszyciel jak niema smoka wiec pomaga nams ie go pozbyc:)

reklama
Zobacz załącznik 33802

Zobacz załącznik 33803

Interaktywna zabawka z serii Laugh &Learn, której celem jest nauka poprzez zabawę. Rozwija zdolności manualne i umysłowe, umuzykalnia. Piesek zachęca dziecko do bliskiego kontaktu, odwzajemnia uściski ciepłymi słowami i potrafi cieszyć się z przytulania. Gdy dziecko naciska na poszczególne części zabawki, piesek mówi, jak się nazywają części ciała. Na życzenie śpiewa rymowane piosenki w specjalnie nagranych i napisanych polskich wersjach. Piosenki związane są z nazwami, które wymawia piesek, dlatego dziecko uczy się wesoło i szybko.

Opinie naszych klientów: Napisz własną opinię

Jedno z najlepszych odkryć tego roku Więcej o recenzencie (3 z 3 uznało tę recenzję za pomocną.)

Marzenna Prawecka 2006-05-31 Wczoraj mój synek dostał tę zabawkę z okazji Dnia Dziecka i praktycznie od razu ją pokochał. Uwielbia naciskać łapki, słuchać wierszyków, piosenek, cieszy się, gdy piesek zaczepia go mówiąc "widzę cię, łaskoczesz mnie, itp". Dziś rano przez ponad 15 minut nie chciał odczepić się od zabawki - tańczył, przyciskał. Ciągle próbuje rozgryźć różne jego funcje. A najważniejsze jest to, że piesek mówi do niego po polsku.
Oceń recenzję. Czy jest przydatna?: Przyciskając jeden z klawiszy,oceniasz przydatnośćrecenzji dla kupujących.

Świetna zabawa, wesoła nauka Więcej o recenzencie (2 z 2 uznało tę recenzję za pomocną.)

Ania Suchy 2006-06-01 Mój synek właśnie dziś na Dzień Dziecka dostał pieska. Uczniaczek jest przytulny, kolorowy, mówi wesołe wierszyki, śpiewa piosenki. Gdy się zabawkę odłoży, ona sama się upomina "przytul mnie" lub "pobaw się ze mną". Gdy poczujesz się zmęczony graniem, a myślę, że do tego nie dojdzie, bo wszystko jest stonowane, zawsze można po prostu wyłączyć dźwięki i piesek będzie zwykłą przytulanką. Najbardziej ulubiona zabawka dziecka.
Oceń recenzję. Czy jest przydatna?: Przyciskając jeden z klawiszy,oceniasz przydatnośćrecenzji dla kupujących.

Piesek jest super (2 z 2 uznało tę recenzję za pomocną.)

Kamila Trzcińska Bardzo, bardzo fajna zabawka, moja córka ma 13 miesięcy i była szalenie zadowolona i zaskoczona, gdy np. po naciśnięciu łapki pieska jakiś głos zaczął mówić wierszyk, gdy piesek się śmieje, kiedy dotkniesz jego brzuszka - zabawka ma bardzo dużo ciekawych opcji.

Świetna zabawka Więcej o recenzencie

Aleksandra Samojło 2006-11-12 Mój kuzynek ucieszył się bardzo jak ją dostał! Gdy piesek śpiewa: "głowa, ramiona, palce nóg, palce nóg", to on łapie się za głow, ramiona i palce!

Uwielbiamy "Szczeniaczka uczniaczka" Więcej o recenzencie

Roksana Kwadrans-Jankowska 2006-11-10 Niewiele jest tak pożytecznych zabawek na polskim rynku, zwłaszcza dla takich maluchów. Polecam jako prezent np. na pierwsze urodzinki - idealny! W naszym domu zrobił ogromne wrażenie, zaprzyjaźnili się z moim synkiem od pierwszego spotkania. Zabawka warta swojej ceny.

Świetny wynalazek!!! Więcej o recenzencie (1 z 1 uznało tę recenzję za pomocną.)

Monika Kudła 2006-11-03 To najlepsza zabawka na świecie!!! Nasza córeczka dostała szczeniaczka na pierwsze urodziny i od tego dnia to jej najukochańsza zabawka. Bawi się z nią, tańczy, pokazuje to, o czym piesek śpiewa. Jest godna polecenia!!!

Super (2 z 3 uznało tę recenzję za pomocną.)

Aleksandra Kowalczyk Jestem zachwycona, szczeniaczek jest uroczy. Jutro zabieram go do USA, jako superprezent dla mojej małej 6-miesięcznej siostrzenicy.

Fenomenalna zabawka dla każdego dziecka (2 z 2 uznało tę recenzję za pomocną.)

Monika Wilusz Witam serdecznie - teraz mieszkam w Hiszpanii. Kupiłam tę fenomenalną zabawkę dla mojego synka, który jak tylko zobaczył ją w sklepie, nie wypuścił jej z rąk. Piesek śpiewa i mówi w języku hiszpańskim, a mój synek razem z nim. Polecam gorąco.

Naprawdę polecam laseczki. Fajny jest. Śpiewa, recytuje wierszyki, mówi części ciała i kolory i łatwo się naciska, że dziecko bez problemu jest w stanie go uruchomić.
Byłam też pozytywnie zaskoczona, że jest dosyć duży- myślałam, że będzie taki malutki, a on taki fajny, duży:tak::tak: (Ale to zabrzmiało hihihihi)

reklama
Do góry