reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Szczerze mówiąc to ja sie nie zastanawiałam nad żadnymi prezentami :eek: Jeśli chodzi o zabawki to Ania ma ich strasznie dużo po Karolinie. W zasadzie to za wiele się nimi nie bawi. Wyciągnęliśmy ostatnio taki samochodzik od Karolinki i wczoraj obie z Judytką świetnie się nim bawiły :-) Judytka siedziała a Ania ją pchała :tak: Mamy nawet filmik, ale to później wstawię.

reklama
O rany ale swietnie Ania pchala Judytke hihi:-D Super to wyglda:-)

Ja mam poszukac prezentu ktory by mi odpowiadal na roczek od mojej siostry czyli chrzestnej Alka...gadalysmy dzis o takich jezdzidlach, ktore mozna przerobic na taka bujawke na plozach...macie cos takiego tylko nie chcialabym jej naciagac na jakies 400zl ale cos w rozsadnych granicach ok 200:confused:

Julinka ma te zabawkę o której napisała bIEDRONKA.
Fajna jest gra uderzając w ten czerwony "grzybek" i wyrzuca piłeczki do góry spadaja na tackę i odnowa to samo jak wyskoczy piłka to Julka zapiernicza po całym pokoju i je zbiera a potem wrzuca do środka. Nie wiem jak inne dzieci ale Julci jest to jedna z ulubionych zabawek sama sobie ja uruchamia i jak juz pisałam łapie kulki, wszystko z pgromnym śmiechem krzykiem i piskami. :tak: Dostała tą zabawkę w grudniu ale dopiero teraz ją "zauważyła":confused: . W każdym razie ja polecam!!!!:-)

Zapomniałam napisać:zawstydzona/y:
Chyba dziewczynki Ania i Judytka sie zaprzyjaźniły ;-) A jak mamusie odpoczęły troszkę???

reklama
Do góry