reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Heksa wiem cos na ten temat... Olek identycznie jak Natalka... szarpie za firanki, sciaga co tylko moze ze stolu i polek no i przemieszcza sie z predkoscia swiatla... dobrze ze mam progi miedzy pomieszczeniami bo inaczej bylby wszedzie...

A ja dzis pojechalam tak z nudow do TESCO i wyczailam taki dywanik tyle ze piesek i to w przecenie z 89zl na 30zl... Olo sie ucieczyl ze ma takiego psiaka i moze go tarmosic...
SUPER HIT DYWANIK TYGRYS (153442955) - Aukcje internetowe Allegro

wogole bylo duzo przecen na zabawki i to nawet 70% i na ozdoby choinkowe...

reklama
Ale wy macie tych zabawek, bajerow moj to ma kilka grzechotek, pluszakow z piszczkami, szeleszczace, z pozytywka itp, piłke, smoka co gra na bebenku, 1 ksiazeczke, mini pianinko na ktorym sobie lubi grac no a i tak jego ulubiona zabawka jest pilot od karuzeli fischera juz nie wspomne o normalnym pilocie i komorkach:tak: teraz chce mu jakas b. skomplikowana zabawke kupic zeby sobie posiedział i sobie pomanewrował;-) tylko nie jakas drozyzne...macie cos takiego?
mysle o czyms tego typu NIEZWYKŁA ZABAWKA, ŚWIECĄCA I GRAJĄCA OD SS! (156617523) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. albo cos wiekszego?

agusiaaa super ten chodniczek,ja tez taki chce..............jest swietny:-)

angie zabawka swietna,na pewno go zainteresuje;-)

dziecie na gwiazdke sie oblowily zabawkami:happy:

Hej.
Na zabawki fajna jest taka "tuba" z siatki z przegródkami, cięzko to wytłumaczyć...tak jakby dziuple dla ptaków jedna pod drógą... Jest to z Ikei, ale ostatnio koleżanka mi mówiła, że jest w sklepach "wszystko po 5 zł"!
Ta wyspa jest super, widziałam ją ostatnio w Smyku i dziwiłam sie co to jest :-)
Kubek tez dostał rower i smiga w nim po domu - bardzo mu sie podoba, a na dworze tez 2 razy juz bylismy :)

No i przyszła nowa zabawka ale oczywiscie moje dziecko jest nia zainteresowane tak jak wszystkim czyli ok 2 w porywach do 5 min. Potem tylko sie podciaga o wszystko, staje a przy tym jeczy:baffled: Jak raczkuje po podłodze to tez leci za mna i jeczy jak stane to sie wdrapuje na mnie i wyje a ja juz nie dam rady go dzwigac:no: Help! Rece i nogi opadają!:baffled:

angie nasza Ania też tak ostatnio miała. Nic nie mogłam w kuchni zrobić bo raczkowała za mną i za nogi się podnosiła. Teraz też jej się zdarza, ale już więcej zajmuje się zabawkami na kocu, a w zasadzie jest to miska, puszka po herbatce lub inne badziewie :-) :-) :-) Lubi też ganiać za piłeczką, zwłaszcza ze starszą siostrą na wyścigi :tak:

My mamy dokladnie taka zabawke (no, troszke inne kolory) i Alusia bardzo ją lubi. Wprawdzie nie zajmuje sie nia dlugo, ale co chwile po troszke. Wie, ze trzeba pokrecic tymi fiziołkami, wie, ze trzeba nacisnac lub nacisnac i przytrymac te glowki na dole i ma radoche jak to gra. Tylko uwaga! To straaaasznie glosno gra. Mysmy to rozbroili i dziure na glosnik zakrylismy troche plastikiem, zeby ten dzwiek byl do wytrzymania :tak: Ogolnie polecam

Ale najlepszy to jest "garnuszek na klocuszek". Alusia go uwielbia i najdluzej i najczesciej sie nim bawi.

reklama
Do góry