reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zabawka dla 3 latka

Super ten konkurs Duplo:tak:, już się zarejestrowałam, extra :tak::-D. Dzięki za link.

Proszę, bardzo! Mam nadzieje że uda się Wam i nam wygrać zestaw klocków.:-):tak::-D
A co do wątku rowerku to moim zdaniem też jest za wcześnie, w zasadzie to jak myślicie, kiedy jest odpowiedni wiek, aby kupić ten pierwszy rowerek i żeby nie stał on w koncie, tylko naprawdę był używany!!!:confused::confused::confused:

reklama
Rewelacyjne klocki rewelacyjny konkurs wogóle super sprawa ;)Polecam wszystkim którzy jeszcze nie wzili udziału w konkursie ja osobiście jestem już po wszystkich znajomych skierowałam na stronkę duploswiat ;)

Kupiliśmy dla bratanicy takie drewniane śniadanko które dziecko może przygotować dla swoich lalek. Prezent okazał się super trafiony a przy tym bardzo oryginalny. (Na drugi dzień rano Zuzia chcąc zrobić rodzicom niespodziankę przyniosła im to sniadanko do łóżka :):):))
innym ciekawym prezentem w naszym przypadku okazała się gra delfin. Ostatnio na rynku można znaleźć bardzo dużo ciekawych zabawek najtrudniej niestety wybrać tą jedyną :( edukującą, bezpieczną i dającą dziecku wiele zabawy.
Balansuj__cy_del_4da7e34937845_150x150.jpg

Ostatnia edycja:
tej zabawki to ja jeszcze nie poznałam ale wydaje mi się ze dla maluchów to zabawką która pozwala rozwijać zdolnośći manualne i rozwija wyobrażnię są klocki. Ja akurat wybrałam duplo bo moim zdaniem są najlepsze jakościowo no i najbardziej kolorowe i można tworzyć całe krainy ;)

Cześć dziewczyny :) Z własnego doświadczenia wiem, że nie ma co za szybko podejmować decyzji o zakupie rowerku. Ja niestety kupiłam jak moja córcia miała 1,5 roku i możliwość użytkowania go była jak skończyła 2,5 latek. Okazało się, że jest za duża no i zdecydowaliśmy z mężem na oto taki IDEENWELT Rowerek biegowy dla dzieci do nauki jazdy. Jest to rower biegowy, bez pedałów i świetnie uczy utrzymania równowagi a to bardzo ważne aby nauczyć malca samodzielnej jazdy na rowerze. U mnie ten sprawdzil sie i teraz 4 letnia Oliwka śmiga jak szalona :)

hej ja też zamówiłam córce te pióro pod choinkę dzisiaj je dostałam i zgadzam się z tobą że pióro jest poprostu Świetne plus funkcja narywania Córcia moja napewno bd zadowolona następną żeczą jaka kupimy to ksiązkę do nauki Jężyka Angielskiego Ja również polecam wszystkim Blaba :-)

moje dziecko niczym sie nie bawi...:cool:
najstarsi wymyślają jakieś dziwne zabawy w namiot, dom, gonią sie po chacie i mały z nimi...a zabawki w kącie:cool:

reklama
Dzieci można uczyć od ich narodzin, to że jeszcze nic nie rozumienia (w naszym odczuciu) nic nie szkodzi. poco tracić czas na zabawy i zabawki które niczego malca nie nauczą? Skoro wydajemy juz kasę na zabawki niech będą przynajmniej mądre, a wiek podany na zabawce jest tylko orientacyjny a to rodzic wie na jakim poziomie rozwoju jest jego dziecko i czego potrzebuje. Ja polecam zabawki ekologiczne i edukacyjne.

Do góry