reklama
nie wiem nie znam tej zabawki.
Chyba wezmę udział w konkursie duplo, moze uda nam się coś wygrać wprawdzie jeszcze nigdy niczego nie wygralam ale zawsze musi być ten pierwszy raz . Coreczka męczy mnie strasznie o serie duplo z kubusiem puchatkiem a co Wy sądzicie o tych klockach macie jakies doświadczenie z nimi bądź z innymi klockami wartymi uwagi?
Chyba wezmę udział w konkursie duplo, moze uda nam się coś wygrać wprawdzie jeszcze nigdy niczego nie wygralam ale zawsze musi być ten pierwszy raz . Coreczka męczy mnie strasznie o serie duplo z kubusiem puchatkiem a co Wy sądzicie o tych klockach macie jakies doświadczenie z nimi bądź z innymi klockami wartymi uwagi?
nie wiem nie znam tej zabawki.
Ja mam kilka kompletów duplo i sa rewelacyjne a przede wszystkim niezniszczalne
Ja jeden kupiłam a resztę dostał na rózne okazje , córa mimo że mała też się bawi , ale raczej w wywalanie ich z pudełka .
Do nauki cyferek czy kolorów mogę polecić książeczki
Liczby. Magnesy ruchome - Opracowanie zbiorowe - 15,49 zł - empik.com
są różne tematy my mamy kolory i liczby . Może dla trzy latka to już łatwizna ale mój synek nauczył się liczyć z tej książeczki właśnie .
z zabawek u nas hitem są róznego rodzaju tory i posiągi np takie
IKEA LILLABO Kolejka drewniana, tory - 20 elemen (1614506082) - Aukcje internetowe Allegro
lub seria z FP z Tomkiem ale to już zalezy jaką dziecko lubi bajkę .
Z rzeczy na lato hulajnoga trzy kołowa , w domu nawet do WC na niej jedzie
Hej, mam pytanie, postanowiłam, że nie będę zakładać oddzielnego tematu, tylko spytam tutaj.
Mój synek w lipcu będzie kończył 2 latka, chciałam mu kupić teraz na dzień dziecka jakiś bardziej ,dorosły rowerek' ;-) I stąd moje pytanie kierowane do mam trzylatków. Jaki rowerek kupić, żeby był dobry jeszcze na przyszły rok? Trzykołowy się sprawdzi? Z góry dziękuję za odpowiedź
Mój synek w lipcu będzie kończył 2 latka, chciałam mu kupić teraz na dzień dziecka jakiś bardziej ,dorosły rowerek' ;-) I stąd moje pytanie kierowane do mam trzylatków. Jaki rowerek kupić, żeby był dobry jeszcze na przyszły rok? Trzykołowy się sprawdzi? Z góry dziękuję za odpowiedź
My się troszkę pospieszyliśmy i kupiliśmy synkowi na drugie urodziny taki rowerek na dwóch kołach. Myślałam, że jak się przykręci dodatkowe, to niczym nie będzie się różnił od trójkołowca, a wystarczy na dłużej. Nic bardziej mylnego, niestety :-(
Mały dopiero tej wiosny na dobre zaczął korzystać z rowerka...
trudno się mówi, więc w międzyczasie dostał jeszcze taki rowerek na trzech kółkach... niby o.k. ale tym razem babcie trochę zaoszczędziła i kupiła taki z supermarketu (machtoys, czy coś koło tego)
bubel straszny. największym problemem były plastikowe kółka, które ślizgały się i na panelach w mieszkaniu i na betonie, czy asfalcie - po prostu mały nie mógł jeździć na tym ustrojstwie, bo on pedałował, a kółka tylko się ślizgały i nic...
summa summarummmm: myślę, że rowerek-trójkołowiec to świetny pomysł, o ile ma rozsądne koła, a nie takie ze śliskiego plastiku.:-)
Mały dopiero tej wiosny na dobre zaczął korzystać z rowerka...
trudno się mówi, więc w międzyczasie dostał jeszcze taki rowerek na trzech kółkach... niby o.k. ale tym razem babcie trochę zaoszczędziła i kupiła taki z supermarketu (machtoys, czy coś koło tego)
bubel straszny. największym problemem były plastikowe kółka, które ślizgały się i na panelach w mieszkaniu i na betonie, czy asfalcie - po prostu mały nie mógł jeździć na tym ustrojstwie, bo on pedałował, a kółka tylko się ślizgały i nic...
summa summarummmm: myślę, że rowerek-trójkołowiec to świetny pomysł, o ile ma rozsądne koła, a nie takie ze śliskiego plastiku.:-)
dobramamaewa
Początkująca w BB
https://www.babyboom.pl/forum/members/asqua-49577.html Asqua Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Tata właśnie chciał już taki normalny rowerek kupować, ale mi się również wydawało, że to za wcześnie, więc rozwiałaś moje wątpliwości, dziękuję raz jeszcze
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Super ten konkurs Duplo, już się zarejestrowałam, extra . Dzięki za link.
reklama
magduska81
Zaciekawiona BB
Witam mam pytanie czy któraś z mam zakupiła może dzieciakom matę wodną do nauki rysowania?Jak sie sprawdza ta zabawka bo widziałam kilka opcji a wydaje się świetna dla malucha do nauki rysowania.Proszę o opinie na temat mat.
Podziel się: