reklama
N
Natuś_ka
Gość
Nie jest, wynik jest uzależniony od momentu implantacji a ta w zależności od przypadku następuje 6-12 dni po zapłodnieniu. Widocznie u Ciebie proces był szybki stąd wysoki wynik. Powtórz po 48h jeśli chcesz sprawdzać pezyrost. Gratulacje ciąży.
Witam podepnę się pod post dzisiaj odebrałam wynik bety który robiłam wczoraj wyszedł 5183 nie mam pojęcia jak do zinterpretować ostatni okres miałam dość duży od 8.12.2020 do 11.12 pierwsze testy domowe zrobiłam 3.01.2021 dla tego zdecydowałam się na betę nie rozumiem czy w tak krótkim czasie po okresie może być taki wynik
Załączniki
grope_
Fanka BB :)
Nie bardzo rozumiem. Jesteś miesiąc po miesiączce i twoja beta wynosi ~5 tysięcy. To nie jest krótki czas po okresie, poza tym pojedynczy wynik nie świadczy o niczym poza ciąża (lub jej brakiem)Witam podepnę się pod post dzisiaj odebrałam wynik bety który robiłam wczoraj wyszedł 5183 nie mam pojęcia jak do zinterpretować ostatni okres miałam dość duży od 8.12.2020 do 11.12 pierwsze testy domowe zrobiłam 3.01.2021 dla tego zdecydowałam się na betę nie rozumiem czy w tak krótkim czasie po okresie może być taki wynik
Gosia903488
Ja 7 dni po spodziewanej miesiaczce miałam wynik 6 tys. (5+0) - Ty masz niemalże identyczny czas. To nic niepokojącego, wręcz przeciwnie, normy są bardzo szerokie. Córka śpi obok mnie.Witam podepnę się pod post dzisiaj odebrałam wynik bety który robiłam wczoraj wyszedł 5183 nie mam pojęcia jak do zinterpretować ostatni okres miałam dość duży od 8.12.2020 do 11.12 pierwsze testy domowe zrobiłam 3.01.2021 dla tego zdecydowałam się na betę nie rozumiem czy w tak krótkim czasie po okresie może być taki wynik
Fado123
A moze to bliźniaki ? Nie panikuj ,powtarzałaś po 48 h?Witam podepnę się pod post dzisiaj odebrałam wynik bety który robiłam wczoraj wyszedł 5183 nie mam pojęcia jak do zinterpretować ostatni okres miałam dość duży od 8.12.2020 do 11.12 pierwsze testy domowe zrobiłam 3.01.2021 dla tego zdecydowałam się na betę nie rozumiem czy w tak krótkim czasie po okresie może być taki wynik
Jestem już po wizycie u ginekologa po usg wyszedł 5 tydzień pytałam go jak to jest możliwe skoro owulacja była 25 grudnia tłumaczył mi że wszystko się zgadza w ciąża 5 tydzień i że zaszłam w święta a ja dalej nie mogę wyliczyć jak może wyjść 5 tydzień od 24-25grudnia
C
Czybedemama
Gość
A kiedy ostatni okres?
reklama