reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Za mały pęcherzyk ciążowy

aniolek254

Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam mały problem, poroniłam już dwa razy i teraz jestem na początku 3ciej ciąży. Wczoraj byłam u lekarza i pęcherzyk ciążowy ma 1,04cm a lekarza,, system,, określił wiek ciąży na 4tygodnie1dzien. Wg okresu powinien być 5tyg2dni, a patrząc na rozmiar pęcherzyka 1,04cm powinno na komputerze pokazać ponad 5tygodni a nie 4w1d. Jestem zaniepokojona i zastanawiam się co myslec

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Ja dziewczyny też już po porodzie. O budziłam się w porę z tym wpisem hihi gdzie moja córcia zaczyna już 8 tydzień hihi. Urodziłam 11.08 i uwierzcie poród miałam jak na filmach ledwo zdążyłam dojechać do szpitala, mało braljo i bym w aucie urodziła albo i w domu.
Gratulacje ❤ 🥂
Ja też późno dałam znać, że już maluszek jest na świecie, bo nie wiedziałam w co ręce włożyć 🙆🏻‍♀️
Niech córcia rośnie zdrowo 😍
My już 18 tydzień ⏳
reklama
I jak? Po wizycie? :)
Podwoił dawkę euthyroxu. Teraz póki mam 25 mam brac po dwie rano a potem jak skończę pudełko to brac euthyrox50. W międzyczasie zrobic morfologie i tSh i przyjsc za 3-4 tygodnie bo wszystko jest ok. Znow sie dzidzia nie ruszała. Leniwa czy jak? Dzis ja czuje tak sporadycznie ale to wcześnie jeszcze wiec może się rozkopie :]

Podwoił dawkę euthyroxu. Teraz póki mam 25 mam brac po dwie rano a potem jak skończę pudełko to brac euthyrox50. W międzyczasie zrobic morfologie i tSh i przyjsc za 3-4 tygodnie bo wszystko jest ok. Znow sie dzidzia nie ruszała. Leniwa czy jak? Dzis ja czuje tak sporadycznie ale to wcześnie jeszcze wiec może się rozkopie :]
Jak ja już bym chciała pójść na wizytę 🙈
A ta dopiero 03.03. Mój mały dziś daje mi nieźle popalić 🤷‍♀️ zastanawiam się, czy coś mu nie pasuje np.to co jem, pozycja leżenia czy tak mu dobrze, że chce mi dowalić 😃

Ja pamiętam że córka tak kopala mnie po zebrach ze sie potem ruszac nie mogłam. Ciasno mu moze :D ja bym chciala juz czuc te porządne ruchy. A tak to zachodze w glowe ze nie wodze ruchow ma USG.

Ja pamiętam że córka tak kopala mnie po zebrach ze sie potem ruszac nie mogłam. Ciasno mu moze :D ja bym chciala juz czuc te porządne ruchy. A tak to zachodze w glowe ze nie wodze ruchow ma USG.
Już niedługo i znów będziesz obolała ;)
Mój też na wizytach spokojny jak anioł 😃 i zawsze jest odwrócony tak, że nie można uchwycić buźki 🙈 A miałaś kopniaczki po pęcherzu? Bo czasem tak mi dziwnie tam i się zastanawiam czy usiadł tam na nim czy co? 😁

Już niedługo i znów będziesz obolała ;)
Mój też na wizytach spokojny jak anioł 😃 i zawsze jest odwrócony tak, że nie można uchwycić buźki 🙈 A miałaś kopniaczki po pęcherzu? Bo czasem tak mi dziwnie tam i się zastanawiam czy usiadł tam na nim czy co? 😁
No czasem na pecherzu czuje wiekszy ucisk to wiem że się gdzieś tam kreci. A jak kopie to sie jeszcze nie obrócił. Łobuz jeden. Chcialabym juz byc w Twoim wieku ciążowym . A z tym pecherzem to bedzie coraz ciekawiej ^^

No czasem na pecherzu czuje wiekszy ucisk to wiem że się gdzieś tam kreci. A jak kopie to sie jeszcze nie obrócił. Łobuz jeden. Chcialabym juz byc w Twoim wieku ciążowym . A z tym pecherzem to bedzie coraz ciekawiej ^^
Nie strasz 🙈 To moja pierwsza szczęśliwa ciąża i nie wiem, czego mogę się spodziewać 😃 dobrze posłuchać Ciebie 🌷

Nie strasz 🙈 To moja pierwsza szczęśliwa ciąża i nie wiem, czego mogę się spodziewać 😃 dobrze posłuchać Ciebie 🌷
Ratunku, :( po paru dniach nie czuje małej wiem że jest jeszcze wcześnie ale jak to możliwe że przedtem czułam jak się wieści A teraz Nie? Czy sobie wmawiam ? Tydzien temu byłam u lekarza i mówił że wszystko wporzadku, troche swiruje ze brzuch mi nie rośnie :(

reklama
Ratunku, :( po paru dniach nie czuje małej wiem że jest jeszcze wcześnie ale jak to możliwe że przedtem czułam jak się wieści A teraz Nie? Czy sobie wmawiam ? Tydzien temu byłam u lekarza i mówił że wszystko wporzadku, troche swiruje ze brzuch mi nie rośnie :(
Od kiedy nie czujesz? W ogóle?
Czasem po prostu dzieci są mniej aktywne.

Do góry