reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
E-lona już widzę jak podcieram małej ufajdaną pupę kiecką
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
super :0
a skoro mowa o kotach:
Siedzą dwa koty na dachu. Młody kot chciał żeby stary kot nauczył go bzykać:
-no proszę pokaż mi jak to jest, proszę
- no dobra rób to co ja.
Stary kot zaczą biec po dachu i przypadkiem ześlizgnął się z dachówki i zaczął spadać. Spadając uchwycił się rynny i zawisł na niej. Młody kot niewiele patrząc zrobił to samo. Wiszą tak jedną godzinę, drugą... stary kot mówi do młodego:
-ja się spuszczam!!!
Na to młody kot:
- a ja se jeszcze pobzykam!
a skoro mowa o kotach:
Siedzą dwa koty na dachu. Młody kot chciał żeby stary kot nauczył go bzykać:
-no proszę pokaż mi jak to jest, proszę
- no dobra rób to co ja.
Stary kot zaczą biec po dachu i przypadkiem ześlizgnął się z dachówki i zaczął spadać. Spadając uchwycił się rynny i zawisł na niej. Młody kot niewiele patrząc zrobił to samo. Wiszą tak jedną godzinę, drugą... stary kot mówi do młodego:
-ja się spuszczam!!!
Na to młody kot:
- a ja se jeszcze pobzykam!
Kasia33
He,he,he,he........ dobre
margerrita
reklama
dorisday2512
W tym roku mamy zamiar doświadczyć czterech intrygujących dat:
1.1.11; 1.11.11; 11.1.11; 11.11.11 i to jeszcze nie wszystko...
Weź ostatnie dwie cyfry roku, w którym urodziles się, dodaj Twój wiek w tym roku i wynik będzie wynosił 111 dla każdego!!!
>
Na przykład: Garry urodził się w 1957 r., w tym roku skończy 54 lata: Zatem 57+54=111.
Olga urodziła się w 1974, w tym roku skończy 37 lat: 74+37.= 111
>
Jak Ci się to podoba? Zgodnie z chińskim Feng-shui - to jest rok pieniędzy. W tym roku czeka nas znamienny miesiąc październik. Będzie w nim 5 niedziel, 5 poniedziałków i 5 sobót. Takie coś ma miejsce raz na 823 lata.
Właśnie te lata nazywane są "pieniężnymi workami".
1.1.11; 1.11.11; 11.1.11; 11.11.11 i to jeszcze nie wszystko...
Weź ostatnie dwie cyfry roku, w którym urodziles się, dodaj Twój wiek w tym roku i wynik będzie wynosił 111 dla każdego!!!
>
Na przykład: Garry urodził się w 1957 r., w tym roku skończy 54 lata: Zatem 57+54=111.
Olga urodziła się w 1974, w tym roku skończy 37 lat: 74+37.= 111
>
Jak Ci się to podoba? Zgodnie z chińskim Feng-shui - to jest rok pieniędzy. W tym roku czeka nas znamienny miesiąc październik. Będzie w nim 5 niedziel, 5 poniedziałków i 5 sobót. Takie coś ma miejsce raz na 823 lata.
Właśnie te lata nazywane są "pieniężnymi workami".
Podziel się: