reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

O matunciu! Szerlock Wy się wogóle mieścicie w siatce centylowej? :-D
My byliśmy wczoraj na szczepieniu i Piotrek waży 6730 a mierzy 65 cm.

reklama
No to widzę Aletko, że synuś trochę przystopował z przybieraniem, to odwrotnie niż mój, który nadrabia teraz wszystkie straty, a je w ciągu dnia co 2 godziny! Ale dzięki temu ubieramy już ciuszki 68/62.

w poniedziałek zwazyłam małą "na oko",tzn w body i pampersie. Marianka,3mies.3tyg.-6160g, czyli bez pampersa i body myślę,że te 6kg ma :tak:

No to ja myślałam, że tylko z mojej Oliwki taka duża kobitka, ale poczytałam i sie uspokoiłam :-)

Oliwka - 3 miesiące - 6,360kg a na długość ile nie mam pojęcia :no: w każdym bądź razie ubranka nosimy 68. Chyba sama spróbuję powalczyć z centymetrem, może się uda :happy:

reklama
Do góry