paulina.blachut
Fanka BB :)
Byłam w piątek to był pecherztyk i ciałko żółte jak na razie 1 lipca kolejna wizytaWynik jak najbardziej prawidłowy. A kiedy do gin na wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam w piątek to był pecherztyk i ciałko żółte jak na razie 1 lipca kolejna wizytaWynik jak najbardziej prawidłowy. A kiedy do gin na wizytę?
To trzymam kciuki. Przy takiej becie powinno być już widać 1 lipca. Daj znać po wizycie. Napewno będzie wszystko w porządku. [emoji110][emoji173]Byłam w piątek to był pecherztyk i ciałko żółte jak na razie 1 lipca kolejna wizyta
Ja trzy razy straciłam i od ostatniego poronienia nie umiem zajść w ciążę.Dam znać i dzięki za kciuki dodam że to moja 3 ciąża 1 poronilam z drugiej mam zdrowa córeczke 3 miesięczna [emoji85]
Ja trzy razy straciłam i od ostatniego poronienia nie umiem zajść w ciążę.
Dziękuję napewno się przydadzą.Będzie dobrze będę trzymać kciuki
A który masz tydzień, bardzo wysoka beta ,myślę że jest okWitam czy to dla was jest to normalny przyrost hcg??
1 załącznik to beta z 25.09
2 załącznik to beta z 21.09
Przy takiej becie nie robi się już przyrostów. Powyżej 10tys nie podwaja się już co 48h, ale mimo wszystko wygląda bardzo dobrzeWitam czy to dla was jest to normalny przyrost hcg??
1 załącznik to beta z 25.09
2 załącznik to beta z 21.09
Nie wiem niby 7w2d ale według lekarza jest wczesna pow. "nie wyklucza ciąży" bo pęcherzyk jest ale nie widać zarodka, ale też i torbiela mam na 7cm i jestem od środy na luteinie pod językowej 2x dziennie po 2table.A który masz tydzień, bardzo wysoka beta ,myślę że jest ok