reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

Kaja super!! Bardzo ładnie to skomponowałaś - widze, że naklejki w końcu doszły;-)Normalnie tak wesolutko u ciebie - az chce się tam dzidzie kłaść!

Kurczę tak patrzę na te wasze cudne pokoiki i musze w końcu pstryknąć fotki pokoju Miśki - naklejek nie mam, bo jeszcze nie wybrałam, firanka też nie kupiona i jeszcze kilka innych rzeczy brakuje jak przewijak na komodę :zawstydzona/y: ale mam komodę i łózeczko (co prawda na razie panuje w nim wielki bałagan, bo leży tam dosłownie wszystko), ale do świąt to uprzątne:-)

EDIT: doszłam do zdjęc pokoiku Dorci: ślicznie!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kaja przesłodki pokoik:tak: Jej jak wy się fajnie macie z tymi pokoikami:-) Ja mam kącik w kącie malutkiego pokoiku:tak: który jest sypialnią:-)

Dzięki kochane - myślę, że jest cukierkowo dośc na tych fotkach. W realu są też ściany bez naklejek więc bardziej stonowane.
Mam nadzieję, że Tymkowi się spodoba :-)

Dorcik, Kaja_10 śliczne koąciki dla maleństw !
zazdrosze ja nie jestem taka pomysłowa - ja mam łóżwczko i to wszystko hihihi :laugh2:

reklama
To na nas kolej. Nie jest to już koniec - brakuje wielu rzeczy - głównie higienicznych ale nie tylko. Półeczki więc puste a pościel nie jest uprana tylko do zdjęcia nałożyłam. Tak jak Emilia nie mam nic wygodnego do karmienia ale tak jak pisałam wczesniej na początek i tak chyba zaparkujemy w sypialni. ;-)

Coś na fotosiku mi sie stalo i nie mogę pobrać innych kodów - wiec fotki duże.
jutro postaram się zedytować na mniejsze - sorki

no to ja też się pochwalę...:-)
piękniusie pokoiki:-)

Do góry