reklama
Anulka8700
Fanka BB :)
Astrid wypasiony pokoik, ślicznie
DziękujĘ dziewczyny za tyle pochwał:-)
Fajnie, że Wam się podoba.
Kolor ścian to śliwka węgierka z Duluxa, a karuzela to TINY LOVE KLASYCZNA.
Pościel i baldachim dopełni dzieła. Nie bardzo mogłam zaszaleć bo to nasza sypialnia, ale jakby mały miał swój pokój, to pewnie tworzyłabym i tworzyła, bo uwielbiam urządzać:-)
Pościel i baldachim dopełni dzieła. Nie bardzo mogłam zaszaleć bo to nasza sypialnia, ale jakby mały miał swój pokój, to pewnie tworzyłabym i tworzyła, bo uwielbiam urządzać:-)
jola.24
astrid5 sliczny pokoik:-)
śliczny kącik maluszkaDziękujĘ dziewczyny za tyle pochwał:-)
my tą śliwkę mamy też w jednym pokoju ;-)
Pumpkin
Pochwalę się co Polci nad przewijakiem zawiesiłam Sama dziurkę wiertarą dzisiaj wywierciłam! Generalnie Pan Grzywacz się składa i rozkłada. Zastanawiałam się, czy trochę nie za wysoko, ale jak by niżej był to bym głową zachaczała... Na razie to tyle jeśli chodzi o ściany bo naklejki w paczce...:-(
P
patrysia*
Gość
super to lustereczko:-)Pochwalę się co Polci nad przewijakiem zawiesiłam Sama dziurkę wiertarą dzisiaj wywierciłam! Generalnie Pan Grzywacz się składa i rozkłada. Zastanawiałam się, czy trochę nie za wysoko, ale jak by niżej był to bym głową zachaczała... Na razie to tyle jeśli chodzi o ściany bo naklejki w paczce...:-(
ślicznie:-)t
Tak na dzień dzisiejszy wygląda Brtusiowy kącik.
Pościel i baldachim założę na początku stycznia. Poza tym pod naklejkami z tygryskiem i osiołkiem będzie jeszcze imię maluszka - czekam na dostawę literek.
Pierwszy raz wstawiam zdjęcia i nie wiem czy nie przesadziłam z rozmiarem
reklama
Podziel się: