reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

Ivi - taki mąż to skarb!:tak:
Nadarienne, śliczna kołyska. Ja w ogóle choruję na wszelkie kołyski.:eek:

reklama
Roxen ale ślicznie,a zrobiłam wielkie łe z wielkim uśmiechem bo Borysek ma taki sam śpiworek jak Cyprianek- wow!!!!
a jaki masz rozmiar śpiworka kochana? bo my mamy nieco większy 80 i chyba na początku jest za duży by go używać....

a komoda - boska!!!!

Ostatnia edycja:
Śliczności pokazujecie!!!
Ivi - gratulacje dla męża, super komoda!
Roxeen - Z Boryska to chyba ekolog wyrośnie :-D

Piękne kąciki przygotowałyście swoim maleństwom.
U mnie na razie pianki do szafy przyklejone i łóżeczko złożone ale bez żadnych pościeli. Zamontowany tylko stelaż do baldachimu.
No i zamówiłam w końcu karuzelę. Zdecydowałam się na tą bez pilota
sklep.dzidzio.pl -> Karuzelka klasyczna TL13013075, Tiny Love
no i literki z imieniem też przed chwilą zamówiłam, o takie:
LITERKI litery SKLEJKA IMIĘ DZIECKA WYRAZ (853421360) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze jasny niebieski i pomarańczowy, a dla Julki, żeby jej przykro nie było różowo - purpurowe :-)
To allegro to czyste dobrodziejstwo. Nie pamiętam, kiedy w sklepie kupiłam tyle rzeczy co ostatnio przez internet.

dziękuje :tak:

a śpiworek mam rozmiar 86 ;-)
dostałam go w stanie nienaruszonym od koleżanki :-)
Ona kładła w nim spać maleństwo od samego początku i nie było problemu - ja tez myśle, że ten wiekszy rozmiar to nie problem - porównaj sobie taki spiworek 86 a kołderke 90/120 hihii

No właśnie miałam dylemat czy można od początku...i w sumie wciaz mam, czy mi się maly do srodka "nie smyknie" jak za duży śpiworek...
osobiscie uwazam ze na start spiworek i tak lepszy niż kołderka....
no ale ten rozmiar...niby jak kupowałam nie miałam dylematu...a teraz moje lezenie sprzyja dumaniu.
Kołderka niby duża, ale mówią by dla bezpieczeństwa nie kłasc dziecka na środku łóżeczka tylko blisko dolnej krawędzi i żeby nie miało dziecka zbyt dużo szansy przesunąć się w dół pod kołderkę i wiadomo rączki na kołderkę....
może któraś praktykująca mamusia się jeszcze wypowie....?
Ale sobie myślę, że wiele rzeczy "wyjdzie nam w praniu" a teraz pewnie niepotrzebnie dumam...

ediy bo zapomniałam napisać..
astrid ale fajne te literki.... myślę nad zrobieniem czegoś takiego nad łóżeczkiem... choć teraz na tapecie chyba lipnie bedzie wyglądało...ale moze z czasem odmalujemy ścianę i się zobaczy....pomysł rewelacyjny

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie kurier przywiózł karuzelę i już ją zamontowałam:-)
Jest śliczna:tak:!!!
Szkoda tylko, że nie mam baterii bo sprawdziłabym jeszcze jakie dźwięki wydaje itd. No ale po południu jadę do miasta, więc na pewno kupie i wypróbuje:-)

Do góry