Milia odnośnie laktatora to ja też mam z Aventu ręczny. Szybko, łatwo i przyjemnie. Przez pierwsze dwa miesiące miałam elektryczny Avent i jesli mam być szczera to ręczny lepszy.
Sun tak jak dziewczyny piszą - jesteś dla Franusia najlepszą mamą na świecie i nie miej co do tego wątpliwości! To, że nie karmisz piersią wcale nie czyni Cię wyrodną matką! Powtórzę za moją dobrą kumpelą: "Ważne, że w ogóle karmisz. Dziecko będzie Ci za to wdzięczne"
Także głowa i cycki w górę, a złe myśli w kąt! :-)
Neciuszka a no mamy się bardzo dobrze
Kuba rośnie jak na drożdżach. Waży już coś koło 7-7,5kg (dowiem się dokładnie za tydzień na szczepieniu) i mierzy 72cm! Ciuszki z rozmiaru 68 poszły w kąt jakiś dobry miesiąc temu i jesteśmy na 74, a z tej "mniejszej rozmiarówki" czasem i 80. Poza tym mały śmieszek ciągle się śmieje, piszczy, gaworzy i ostatnio uwielbia leżeć w samym pampersie na plecach, trzymać swoje stopy i ukradkiem je wcinać jak mama nie patrzy
Super, że ze wzrokiem Gosieńki wszystko w porządku! A tym astygmatyzmem się nie przejmuj. Ja też mam i całkiem normalnie funkcjonuję, nawet bez okularów ;-) Poza tym trzymam kciuki za Ciebie i realizację postanowionego celu!