reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
Atan: prosta sprawa- źle leżysz...
Sun: wciąż jak parze na ciebie tu to "słyszę" w głowie "niee.. aj już starciłam wiarę, nieee... mi się nie uda" i japa mi się cieszy
jeszcze hit wam opowiem
Byliśmy wczoraj na szczepieniu z małym no i gadka szmatka w końcu poszło w temat jedzenia. i mówię p. doktor że filip kocha kaszkę bananową. Już po pierwszej łyżeczce się cieszy, macha rękami, generalnie kaszkę kocha. na co ona - "to widać". ...

Sun: wciąż jak parze na ciebie tu to "słyszę" w głowie "niee.. aj już starciłam wiarę, nieee... mi się nie uda" i japa mi się cieszy
jeszcze hit wam opowiem

Ostatnia edycja:
Siemanczeko :-)
Co tam? Jak tam?
Ja jak widzę tu Sun to za każdym razem mi się gęba śmieje
Sleep lekarka boska, nie powiem..
Magda swoją drogą mnie nie uwzględniono w wierszyku.. smutno mi :-(
A ja wczoraj miałam kiepski dzień i dzisiaj zajarzyłam że nie wzięłam tabletki anty qrwa
12h minęło.. Pocieszcie mnie.
Mamy z dzieciami na mm: kiedy pierwszy raz podałyście kaszkę? Czyt klieik ryżowy bo ponoć daje się na początek
A ja dzisiaj przedłużyłam 2 umowy na telefon i w przyszłym tyg przyjdą mi nowe foniki :-) ależ się cieszę
Co tam? Jak tam?
Ja jak widzę tu Sun to za każdym razem mi się gęba śmieje

Sleep lekarka boska, nie powiem..

Magda swoją drogą mnie nie uwzględniono w wierszyku.. smutno mi :-(
A ja wczoraj miałam kiepski dzień i dzisiaj zajarzyłam że nie wzięłam tabletki anty qrwa

Mamy z dzieciami na mm: kiedy pierwszy raz podałyście kaszkę? Czyt klieik ryżowy bo ponoć daje się na początek

A ja dzisiaj przedłużyłam 2 umowy na telefon i w przyszłym tyg przyjdą mi nowe foniki :-) ależ się cieszę

Nowy telefon to jest taki zacieszacz
ja wzięłam sobie i mężowi. Ale najpiękniejsze jest to że w końcu wzięłam sobie internet w telefonie i będę mogla śmigać i być tu częściej :-) bo na laptop to średnio mam czas ..

cześć laseczki
całą noc nie spałam taki mam katar
wyglądam jak zombie
atan pisałam ci że nie wiem bo mnie nie ma u siebie u mamy jestem a z teściową nie gadam wrócę w niedzielę wieczorem to dam znać
miq do jasnej anielki co ty jeszcze tutaj robisz
sleep nie ma to jak taki podnoszący na duchu komentarz
natuś ja też chcę telefon ja też
jak tam u was z katarkiem? ja kaszkę dałam jak skończyła 4 mce najpierw ryżową robioną na mleku mm a teraz wciąga już mleczno - ryżową na wodzie najbardziej waniliową lubi :-)
sun tobie chyba przeszło już? dogrzewasz się w pracy?
coś ja miałam jeszcze ale zapomniałam za to zaś poszłam do textilA i wydałam 40 zł na Gosię
muszę jechać do domu bo zbankrutuję
ale są rajstopki ciepłe po 4,99 bodziaki po 8,99 
całą noc nie spałam taki mam katar

atan pisałam ci że nie wiem bo mnie nie ma u siebie u mamy jestem a z teściową nie gadam wrócę w niedzielę wieczorem to dam znać
miq do jasnej anielki co ty jeszcze tutaj robisz

sleep nie ma to jak taki podnoszący na duchu komentarz

natuś ja też chcę telefon ja też

sun tobie chyba przeszło już? dogrzewasz się w pracy?
coś ja miałam jeszcze ale zapomniałam za to zaś poszłam do textilA i wydałam 40 zł na Gosię

reklama
Podziel się: