reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

POK gratuluję bo ja nie wiedziałam, ze Zosia już na świecie!! opis porodu cudny!! ;-)

Miq widzę, że Ty dalej czekasz... moja kumpela też dzisiaj była w szpitalu u swojego lekarza bo kazał jej przyjść... jakby miała rozwarcie na 2cm albo więcej to podłączył by ją pod oxy i już by rodziła ale było zaledwie na pół więc ma przyjść w środę... :-p chociaż lekarz powiedział, że ja na jego oko to nie doczeka do środy...

Co tam u Was lachonki???

reklama
fifka gratki ośmiomiesięcznicy :-)
miq urodź wreszcie bo to czekanie staje się nudne ;-)
Cześć Pozostałym
wink2.gif

alm czapencja przyszła,jutro może się sfotografujemy
Siemandero :-)
Właśnie wróciłam z nordica i mi zaraz nogi z du*pska wyjdą

To całe szczescie,ze przyszła jak mowiłam, w czwartek, tzn ze nie musialas długo biwakowac pod skrzynką;-)

dobry wieczor jutro mam tomografie komputerowa zatok o 16;45 1 raz w zyciu trzymajcie kciukasy bo sie zaczynam bac .. ale moze wkoncu dojda od czego caly czas mam taki ala zatkany nosek...i psikam bez smarkow... ;-)

magda no no wierszyk cudasny ;-) zdolniacho ;-)

necia dajznac jak paczuszka dojdzie ;-)zeby czasem zwrotu nie dostala..

a niunia dzis jadla ziemniaka z maselkiem ;-) sama zrobilam i wprowadzilam zoltko ;-) ale sie ciesze z postepów no i pila 60ml mleczka enfamil ;-) i nie wymiotowala go jak bebilona... kombinuje zeby ja utuczyc choc ona ma zamaly brzuszek by wiecej jesc.. czasem sie zastanawiam czy to nie jej uroda ze mniej przybiera na miesiac ;-) ale jak dobrze pojdzie to w poniedzialek zalatwie morfologie i zelazo niuni ;-) boje sie ze jej krewke pobiora ...tak tylko w sumie o sobie ale sllepy kaze mi isc spac ;-P przed polnoca ;-)

reklama
Do góry