reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

O kurcze! To faktycznie nie mało! :szok: Zawsze na swoje wydatki masz :-D No to w takim razie powodzenia z tym pisaniem! I oby zleceń było tylko więcej :-)

reklama
Dzięki, choć z więcej to się nie wyrobię, zlecenie na 5 art po 200 słów to 2 godziny roboty... a jeszcze obiad, sprzątanie, spacer... A jak ząbki Konrada?

Już są dwa na dole i jeden na górze już zaraz się przebije... idą jak szalone i do tego jeszcze mały się ode mnie jakimś choróbskiem zaraził więc nie jest wesoło... biedny jest.... jak nie miał zębów długo tak teraz wyskakują jeden za drugim...

Bo to tak leci, Domi na dole wyszły na początku października, teraz idą górne jedynki i dwójki, tak przynajmniej mówi lekarz, co ja nic nie widzę, prócz marudzenia.

Bry Mamuśki! :-)

Ja tak na szybko bo zaraz Szkrab się obudzi głodny..

Mały pije nadal Nutramigen+Nutriton, do tego 3 razy dziennie syrop antyrefleksowy, zmieniłam mu butelką z Avent na TT i na razie jest poprawa, czyt wymiotów nie ma tylko 2-3 razy na dzień niewielkie ulewanie :-) mamy zrobić posiew moczu dokładny czy nie ma jakiegoś ukrytego zapalenia i 4.12 jedziemy na kontrole do szpitala do poradni :tak: (szpital nam załatwił tak szybko wizytę a jak ja dzwoniłam to był lipiec :szok:) .. ogólnie w szpitalu jak byliśmy zbadali mu dokładnie wszystkie organy wew, skurcze, rozkurcze jelit itd, zrobili mu dokładny wymaz krwi i mój Michał jest zdrowiusieńki także jestem szczęśliwa :-):-) a jutro mykamy do alergologa, bo te wymioty mogą być na tle alergicznym.. zobaczymy :-)

Sil
no szacun! Mi się nigdy nie chciało pisać hehe bo ja leń do tego ;-) także powodzenia!

Żoneczko gratuluję ząbków~! Mój na razie ślini się jak buldog ale nic nie widać.. choć lipcówki niektóre mają już pierwsze ząbki :tak:

Atan niech tyje :-D

Moja mama zaraz przyjdzie i zmykam na pocztę paczuchy powysyłać :-) cieszę się, bo biznes idzie ładnie - myśłałam że pierwszy msc będzie doopa a tu proszę :-)

Dziewczyny, która chętna żeby mi pomóc rozprowadzić ulotki sklepu?? Np u gina czy u pediatry rzucić, w miejsca gdzie są mamuśki i kobiety w ciąży? :-) Jeżeli ktoś chciałby pomóc Natkusi (;-)) to proszę adres na priv, wyśle kilka sztuk ulotek :-)

Buziole

natkusia to super że tak wszystko wyszło, z ulewaniem na pewno sobie poradzicie to już nie jest takie straszne. w co do miejsca w poradni to przerażające to jest że jak dzwonisz to miejsc nie ma ale jak inną drogą załatwiasz to są niemal od ręki ;/

reklama
Hej Bartolini śpi więc i ja wpadnę!!! Laptop dalej niesprawny więc stąd moje nieobecności!!!
Ja ostatnio zaliczyłam już pierwsze L4 na Bartka a on pierwszy antybiotyk:-( było kiepsko!! Miał ostre zapalenie gardła!! Przez dwa dni nie chciał nic jeść ani pić a do tego wysokie gorączki!!! Dostaliśmy jeden antybiotyk, który nic nie pomagał więc którejś nocy wybrałam się na pogotowie! Tam natychmiast zmienili antybiotyk i już po jednym dniu była znaczna poprawa~!!!!

A co tam u Was?? Czemu Natkusia w szpitalu???

Sil a jak zaczęłaś pisać?? trzeba napisać obojętnie co czy jak>?> Bo ja bym była chętna

Ostatnia edycja:
Do góry