reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Sun dzięki! Ja jestem straszna panikara, dlatego dopytuję, żeby wiedzieć w razie czego ;-)
Ważne, że już jest ok! :tak: :-D

A tak w ogóle to cały czas mnie muli :baffled: Już mam dość... Niech czas leci szybciej.
A co do snu - ja śpię nawet 2 razy w ciągu dnia. A spać chodzę ok. 20 i śpię do ok. 7:30. Mój kochany wczoraj, jak mu powiedziałam o 19, że powoli robię się senna, to śmiał się, że niedługo to w ogóle nie będę wstawać, tylko cały dzień przesypiać :-p

reklama
Witam! teśkniłyscie? Pewnie tak ;)
JAK DOBRZE BYĆ KOBIETKĄ!! :))))))))))

Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę:-
Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy"
Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"!
Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości!
Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"!
Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą.
Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"
Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju...
Prześlij tę wiadomość do fajnych dziewczyn, a wtedy.............. jak zwykle...nic się nie wydarzy ale przynajmniej je rozśmieszysz
biggrin.gif
)

Aga no moja pierwsza reakcja to oczywiście panika... ale po chwili doszłam do wniosku, że muszę się uspokoić i wziąć w garść... na szczęście wszystko ustało... Myśle, że jak do dzisiaj by to trwało to poszłabym do gin... ;-)

Witam
Aga za wizyte &&&&&&& bedzie dobrzeS

Sun wspolczuje bolu glowy

Lamiav 15 kg wazy caly wozek ale ja nie bede patrzec na wage bo te lekkie nuestety mi jie przypadly do gustu wole z amortyzatorami wozki :-)
Fifka tos ty tempo miala :-)

Lili jeszcze jedna prosta dobra salatka puszka czerwonej fasoli puszka kukurydzy puszka ananasu pokrojonego w kawalki wszystko do miski 2 lyzki majonezu sol i cukier do smaku i gotowa:-)

Sleepy to super ze po szczepieniu si :-)

Aga chyba przed każdym usg do końca ciąży jest taki stresik więc trzeba to przejść :tak: kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
Sun zza twoje poniedziałkowe usg również &&&&&&&&&&&&&&& i zapytaj o to plamienie
Atanku fajny ten wózek co mi fotkę przesłałaś :tak:
sleepy jak maluszek?

dziewczyny czy któraś szczepiła na pneumokoki? jak dzieciaczki reagowały? czym szczepiłyście?

hej laseczki

aga też się stresowałam, będzie dobrze :) już się doczekać fotek nie mogę bo pokażesz nie będziesz taka prawdaaa? :tak:

sun odpoczywaj ile trzeba nie przemęczaj się w pracy ;)

Lilly haha no moja odpukać od dwóch dni lepiej żeby nie zapeszyć chyba skok za nami. a na zdjęciach no to aniołek pozerka mała mi rośnie ;)

ewika dobre dobre :)

lamia oj tam oj tam pakuj się i bziuuum na ciasto do mnie :cool2:

kasia my dopiero będziemy szczepić bo nam się poprzesuwało nieco najpierw przez brak szczepionki a teraz chorobę. My szczepimy bo nam się należy za darmo ale nie wiem czym szczepią :) noo napisałam się jak nie wiem a nic konkretnego hihi

moja łobuzica aktualnie roznosi matę więc chwila spokoju bo maile muszę powysyłać to i do was zajrzałam :-)

reklama
Do góry