reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
dziyn dobry!

wiecie co, ja wlasnie pije sobie herbatke z forumowego kubeczka i tak pomyslalam jak bardzo mi was brakuje :( i chcialam tez Was bardzo przeprosic, ze wpadam tu tak od czasu do czasu nie nadrabiajac pisze jednego posta i znikam ale na kom to tak jakos sie nie da :( mam nadzieje, ze juz niefdlugo bedzie mnie stac na naprawe laptopa :/

Siema z rana, czaeść Kobitki , cześć ma_gdalenko :-) a w zasadzie w popołudnie :-)
Ja informuje, ze nie nadrabiam bo mi sięnie chce, zabrałam się za czytanie książki Pięćdziesiąt twarzy Greya i odpadłam - książka ociekająca seksem hyhyhy,ale fajne czytadło polecam.
Miq cudne to Twoje maleństwo :-)
ok idę czytać, potemserial, potemobiad, potem paznokcie, potem spacer jak przestanie lać, a w trakcie Łucja, Łucja,Łucja - aktualnie spi bo cos ostatnio się nawróciła ;-)

witam :-)

u nas ostatnio ciężkie wieczory :-( przedwczoraj Misia zasnęła o 23 a wczoraj o 22 a ja potem jestem tak padnięta że nawet nie siadam do kompa no chyba że na momencik... zobaczymy co będzie dziś :eek:
od dziś próbuję też podawać mleko z butelki i jak na razie to porażka :no: podpowiedzcie coś!!!

magdalena miło cię widzieć i mam nadzieję że u ciebie lepiej i niedługo do nas zawitasz na dłużej :-) fajnie tak się napić herbatki z kubeczka :D

fasola kurcze ja chcę taką książkę ociekającą seksem :-D

kasia ja nie wiem co poradzić bo u nas w szpitalu Gosia dostawała butelkę a dopiero potem cyca się uczyła więc z butelką nie było problemu jedyne co wolała pić z TT niż aventa

u nas choroby ciąg dalszy wścieka się bo jej zalega na tych oskrzelkach, kaszle z jednej sttrony cieszę się że małż ma nocki bo wstał i pomaga mi od jakiegoś czasu przy Gosi teraz leży u niego na rękach wtulona :-)

reklama
Cześć dziewczynki..
Przepraszam ale nie nadrabiam bo ja tak szybko.. mają wpaść do mnie koleżanki..
Ale chcę wysłać małżowinę do apteki ale napiszcie mi jaka najlepsza maść na zęby/bolące dziąsła?
Mały chyba pomału zaczyna ząbkowanie :confused2: ślini się, wszystko wkłada do buzi.. dzisiaj cały dzień płacze w końcu zaczęłam mu dotykać dziąsełka i się uspokajał, w ogóle nie może zasnąć.. obadałam buźkę i nie wiem czy nie zaczyna się już coś dziać w jednym miejscu. Będę wdzięczna za info :*

Buziaki

Do góry