reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hej kobietki,a.jak z tą herbatką,bo pomaga małej,oczywiście prężysię i denerwuje ale jest nieco lepiej,tylko ile jej dawać i jak często żeby nie przesadzić?

Mam jeszcze pyt odnośnie brzucha i rozstępów,został mi niewielki brzuszek no ale stan skóry... zastanawiam się między pasem a jakimś kremem,co polecacie?

reklama
miq kochana chyba na opakowaniu pisze że 150 ml na dzień może wypić jak dobrze pamiętam. a po cc ponoć przez kilka mcy lepiej nie smarować niczym dopiero po jakimś czasie tak słyszałam ja nie smarowałam bo rozstępów nie mam a cóż brzuszek to i miałam przed ciążą i nadal taki mam ;)

natuś gratuluję :) u nas Gosia kaszle bardzo jutro do lekarza ją biorę bo moja poj... teściowa żeby za pięknie nie było pali tylko po 18 a za dnia za zimno w domu dla dziecka

Cześć Laseczki :-)
Kwiatuszku <tulaseldlaCiebieimęża> i oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Necia biedna Margo, z kaszlem nie ma żartów idź koniecznie, a jak się babsztyl zapyta to jej powiedz,ze w domu jest za zimno jak na trakie małe dzieciątko. U mnie na szczęście teściu pali kiedy tylko ja powiem,ze jest taka potrzeba :-)
Zapomniałam co miałam jeszcze komu napisać :crazy:
Ja oczywiście po spacerze dupęprawie po ziemi ciągne bo ledo mi się nogi prostują ze zmęczenia :-)

Miq ja na temat mojego brzucha,a w zasadzie brzuszyska po ciży nawt się nie wypowiadam :-(

Ostatnia edycja:
Hello :-)

Necia biedna Gosieńka.. zdrówka dla niej :* mój teściu też pali kiedy powiem ale nie raz wstajemy i zimno, że biorę Małego do łóżka i się ogrzewamy :sorry: też bezsensu.. dziecko potrzebuje ciepła!

Fasolka podziwiam za to chodzenie.. mi się doopy nie chce ruszyć :confused2:

Atan ja mam 2 spacerówki więc dziękuję :-)

A mój Mały dzisiaj przez sen jęczał :sorry: i nie powiem żebym była super wyspana..

Miłego!

hej laseczki

dzwoniłam do pediatry na 11 mamy wizytę Gosia kaszle, sapie przy oddychaniu dziwnie chociaż nos czysty, marudna jest bardzo. u mnie moja teściowa uważa że to dlatego że wszyscy przeziębieni a temperatura w domu nie ma nic z tym wspólnego. Wczoraj miała taki napad kaszlu że mi zwróciła całą kolację w nocy też wstawaliśmy kilka razy do niej. Małż ma nocki w tym tygodniu więc wieczory i noce moje ;)

Fasolka jak tam nogi ci wyszły z dupalka? :D

Fifka wyedukowałaś się? :p

natuś jęczał mówisz toś się wyspała ;)

miq jak tam Liliankowy brzuszek?

Atan dzięki mam jedną wystarczy mi :-p

Oj Necia wyszły i to nie wiem jak :-)
Za to dzisiaj spałyśmy z Łu z drobnymi przerwami na jedzenie - uwaga do 9 :szok::szok::szok:
Odnośnie tego palenie u mnie nie pali się całodobowo, podpalamy tylko jak jest zimno bo:
1) moja Łucja nie znosi jak jest za ciepło do spania, więc ja i tak mam kaloryfer w sypialni paktycznie zakręcony
2) większość okien w domu mam od południa, więc jak świeci sloneczko i pali się w piecu to można ocipieć.
No ale mam codziennie rano do pieca nałożone wic jak uznam, ze jest za zimno to tylko podpalam i już mam kaloryfery nagrzane.
Jakoś specjalnie w tej materii nie mamy problemów.
Zresztą mój teściu zgłupiał na punkcie Łucji, czasemmam wrażenie, ze jak bym mu kazała rospalić pod stołem w kuchni ognisko bo to dobrze działa na kręgosłup dziecka to by rozpalił ;-)

cześć dziewczęta:)
co tam u was?
ja nie zaglądałam:( Mały mi się pochorował troszkę i walczę z nim od tygodnia. Szczepienie przełożone a ja wkurzona jak rzadko. Pełno zajęć sobie zwaliłam na głowę i nie mam czasu za nic w świecie żeby was tu wszystkie ponadrabiać a cieka jestem więc mi pisać.

Miq: poka swoją księżniczkę! pewnie wszystkie już widziały 4 sesje zdjęciowe po 100 zdjęć każda tylko ja taka zacofana:(

fasola, ja znowu będę walczyć z wielkim tyłkiem więc uprzedzam po koleżeńsku że będziesz mieć przerąbane. pozdrawiam.

reklama
Hejka sleepy nic sensownego sie niedzialo :-)
Fifka byla na uczelni dala rade :-)
Necia obkupila swoja malgosie
Moja miala jednodniowy katar .

Pytanko i prosba popytajcie jesli ktos cszuka z znajomych spacerowke to powiedzcie mu o mnie mam 2 spacerowki uwazam ze tanio :-)

Do góry