reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Bry :-)

kwiatuszek <tulę> :* przykro mi.. ale co lekarz powiedział? Może nie jest jeszcze wszystko stracone.. :*

A dzisiaj moja przyjaciółka ze swoim boyem przychodzi do Micha :-) a widziała go jak miał msc ale się cieszę! Nie widujemy się bo ona robi karierę aktorską w Wawie eh

reklama
Jak to przyczyna nieznana? Bezsensu, że w dzisiejszych czasach lekarz tak powiedział.. Głowa do góry :* a ivf dużo kosztuję jeżeli mogę zapytać? Tulę mocno i pomodlę się Kochana!

A kiedy masz termin @? :>

termin chyba na czwartek mam
w poniedzialek dzwonie zarejestrowac nas na darmowa konsultacje bo sa drzwi otwarte w innej klinice ja sie nie poddam lekarz wydal mi sie naciagaczem a czytajac kafeterie laska identyczna historia jak my prawie miala, a ivf okolo 12 tys pewnie

Kochana nie poddawaj się! Masz zdrowe i dobre podejście.. faktycznie lepiej skonsultować z innym lekarzem :tak: ja wierzę w to że będzie dobrze :-)

a lekarze to fakt niektórzy to naciągacze więc lepiej to sprawdzić.. Trzymam &&&&&&&&&&&&&!
A kasowo to faktycznie sporo.. obyście tego nie potrzebowali!

Kwiatuszku nie zauważyłam twojego zaproszenia na fb :szok: ale się już poprawiłam i przyjęłam!

Mykam spać. Dobranoc :*

kasia natka tak h&m :-D no poród miq cię ominął :) a tak poza tym to nie wiem w sumie bo ja tylko tyle o ile bo małż też ciągle w pracy
dzięki za info!
miq spóźnione ale szczere GRATULACJE!!! dużo zdrówka dla was &&&

cześć kasia.natka :-) :*

Ja tak szybko.. jesteśmy po szczepieniu ufff.. Mały popłakał ale nie aż tak strasznie a w drodze powrotnej zasnął i śpi :-) uwaga! ma 6100g :szok: i 60cm :-) Pani dr powiedziała że super no i pięknie się rozwija :-)
Niestety mały dostał na nodze wysypkę (taką plamkę) i ostatnio na policzku a do tego jeszcze ulewa i to na pewno alergia.. prawdopodobnie na białko krowie :-( ale jeszcze nic pewnego bo wysypka jest niewielka no i jest za mały żeby zrobić testy.. dała mi jakąś maść i zagęstnik do mleczka.. To tyle!

Lecę bo zaraz karmienie brzdąca.. będę potem :-)
cześć :* ale pięknie rośnie ten twój "maluszek" :tak:

Kobietki co jest najlepsze do mrożenia mleka bo...leje sie ze mnie:szok:
I prosze o szybkie szkolenie,ile może stać mleko,jak długo może być mrożone,czy zbierać z całego dnia,jak rozmrażać itd.
a ja mam inne informacje ze szkoły rodzenia, z netu i od koleżanki która konsultowała się z doradcą laktacyjnym i - w temp. pokojowej 8-12h, w lodówce 4-5 dni a w zamrażarce osobnej do 3 m-cy; możesz łączyć z jednego dnia byle w tej samej temp.; do mrożenia najlepsze woreczki; rozmrażasz najpierw w lodówce ale niekoniecznie a potem temp pokojowa ewentualnie możesz woreczek do wody włożyć :-) mam nadzieję że info się przyda

Cześć dziewczynki... :-)

A tu macie mojego 3 cm dziabąga:

Zobacz załącznik 506773
piękny fasol ;-)

witam laski niestety tylko pozostaje nam ivf zdobede te pieniadze jeszcze nie wiem jak ale zdobede!
wybaczcie ze was nie nadrobilam ale nie mam głowy
dziekujemy za kciuki laski
współczuję kochana ale na pewno jakoś się ułoży &&& i koniecznie skonsultuj się z innym lekarzem :tak:

Kwiatuszku bardzo Ci współczuję Tulę Cię mocno... wiesz co jak robi się ivf w klinice to jest możliwość mniej płacić, czyli wtedy za cała procedurę płacisz ok. 4-5 tyś złotych ale musisz zadeklarować, że połowa Twoich jajeczek będzie pozostawiona dla Kliniki, czyli jako, że będziesz dawcą...Nie wiem czy to Was interesuję i czy na coś takiego byś się zdecydowała... ale pomyśl o tym.... i będąc w tej innej Klinice zapytajcie się tak z ciekawości.... Ja jak poszłam do Kliniki to też najbardziej bałam się tego, że niestety będą wciskać kit, że zostało nam tylko ivf - bo wiesz dla nich to czysta kasa... Ale głowa do góry uważam, że wszystko będzie ok. ;-)

Kochane wiem, że marudzę ale od dziś jestem w 11 tyg ciąży czy już zaczął się 12 tydzień ciąży???? i np. jak ktoś pyta, który to tydzień to co mam odpowiedzieć??? :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Bry :-)

Ale jestem wyyyyspana :-)
Michał poszedł spać o 19.15, ja o 21.. szybkie karmienie o 4 i wstaliśmy o 8.30 :szok::-D nigdy nie narzekałam na niewyspanie ale dzisiaj to ulalala :-)

Sun dzisiaj kończysz 11 tydzień a jutro zaczynasz 12 :-) marudź, marudź - masz prawo ;-)

Do góry