reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
A gdzie tam,nadal leżę na septyku,czekam na miejsce na patologii,o 5 zrobili mi ktg,skurcze słabe,czekam co dalej...

oj mnie się śniło że miq urodziłaś a tu lipa ;-) matko te szpitale to szkoda gadać wrrrr ten pierwszy do którego pojechałam też tak było potem odesłali mnie do wojewódzkiego (ze specjalistycznego :baffled:) ale tam było wszystko jak należy zorganizowani opieka super

atan dobra nie jeść ale nam wszędzie powtarzali że wodą przez noc napoić ile się da bo inaczej skrzepy się robią i trzeba badanie powtarzać i tak zrobiłam i jakoś Gosi wyniki za każdym razem wychodziły.

Fifka próbowałam kukurydziane dawać ale ona nie za bardzo jak jej się w łapkę da chce do buzi pchać ale muszę spróbować może ja jej na kawałeczki czy co

Jestem po badaniach(lekarz z powołania) rozwarcie nadal 1,5 ale szyjka gotowa do porodu,nie podoba mu się ten śluz z krwią,dla bezpieczeństwa małej będą wywoływać poród,wiec idu na porodówkę pod oxy... Trzymajta kciuki

Siemanko :-)

Miq jak przeczytałam oxy to mnie ciary przeszły :confused2: ale przynajmniej szybki poród! Powodzenia &&&

Sleep Najlepszego Dla Fifcia! :*

A do mnie przyszedł nowy fonik hurra! Tylko jeden mały problem.. jest na kartę miniSIM :sorry: i muszę jechać po takową kartę żeby uruchomić telefon ooo jeejeeee

Dzień dobry dziewczyny :)

Miq
powodzenia!! :D oby poszło szybko i w miarę bezboleśnie:tak: Z niecierpliwością czekam na każde kolejne wieści od Ciebie :-)

U nas już lepiej, Julia wróciła chyba do zdrówka i znowu jest sobą :) nocki pięknie przesypia, w dzień grzecznie się bawi :) także jest super :) Tylko teraz jeszcze ja się muszę do końca wykurować :)
Później specjalnie dla Fifki podeśle jakieś zdjęcia ;-)

reklama
Sleep, gratuluję ukończenia 5 miesiąca :tak: masz już poważnego kawalera w domku :-) oooo matulo, ależ ten czas zapiernicza :szok: przeraża mnie to trochę :eek:

Do góry