reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Hej kobietki,niestety nadal w dwupaku,leżę na patologi.W koncu dostałam tylko jakąś kroplówkę,skurcze sie pojawily,nawet regularne ale za slabe na porod.Cały dzień łaziłam tam i z powrotem,nogi mi w dupę włażą,tak już chciałam urodzić,tak szybko.wszystkim w koło szło i dupa:-(

Mig kochanie.... nie denerwuj się... będzie dobrze myszko ;-) Trzymam kciuki, aby szybko poszło... bo wiem, że jest to dla Ciebie już uciążliwe... :-)

miq kochana jeszcze troche! teraz juz lada chwila sie moze zaczac wszystko. ja ci radze pospac toche teraz - sily Ci sie przydadza!

Hej kobietki mam pytanie i mam nadzieję ze mi pomożecie. Mój szkrab bardzo gestykuluje rączkami i nózkai. Kręci kółeczka w chwili podekscytowania. Nie przejmowałam się tym i lekarz tez nic nie mówił na ten temat ale moja teściowa.... Wiadomo jak toś zaczyna gadac i sie martwić to zasiewa niepokój .
Będe wdzięczna za odp.

Miq trzymam kciukasy kochana!!!!!!!

Miq już niedługo! Dobrze że jesteś w szpitalu. Jak już jesteś po terminie to będą na nowo wywoływać poród :tak: Bez małej do domu cię nie wypuszczą! Kciuki trzymam za szybki poród!!

Iwasku mój robi tak samo! Tylko może nie kółeczka a po prostu kurczy i prostuje nóżki a rączkami macha na boki (choć i kółeczka w tym chaosie wychodzą mu) myślę że to normalna reakcja niemowląt... nie raz widziałam takie akcję u innych dzieci.

Kurcze dzięki Fifciu tak tez mi sie wydawało ale jak ktos CI ciagle o tym gada to się zastanawiasz. Jeszcze raz dziękuje :)

Iwasku rozumiem :-D Nie słuchaj teściowej.... Gorzej by było jakby nie wykazywał żadnych reakcji podczas ekscytacji! Sama zobacz. My dorośli nie raz krzyczymy i skaczemy jak coś nas mocno cieszy :-) A dzieci wykazują to swoim "dziwnym tańcem" na leżąco :tak:

reklama
Miq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja też uważam, że bez małej Cię do domu nie puszczą. Więc jesteś już baaaaaaardzo blisko :-D

Do góry