reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Sun Hm... jakoś w 10 tygodniu... To była moja 3 wizyta :-) Bo na pierwszej nic nie było widać... na drugiej pęcherzyk a na trzeciej już mi założyła karte ;-) Też nie mogłam się doczekać!

uffff no to ja też tak będę miała założoną... jak teraz będę u gin. Fajnie, już nie mogę się doczekać :-)

Jutro idę do gastrologa i aż się boję co mi powie... bo od początku ciąży nie przyjmuję leków (zalecenie P. gin)... ciekawe jaką on będzie miał koncepcję... :baffled:

Idę się położyć... może zajrzę do Was później... A jak nie to jutro koło 12... bo będę wtedy po lekarzu :-)

Ostatnia edycja:
Sun staram się na bierząco zaglądać so staraczek...
Aga,Fifka oby wasze słowa były prorocze...
Dzisiaj jest noc po pełni a dzie po są odpływy,może i moje wody odpłyną he he

Sun
kazda ciaza jest inna. Jedne, tak jak ja, maja wiekszosc wzzelkich objawow a inne nic. Objawami sie nie sugeruj tylko ciesz! Ja 4 miesiace stracilam przez te objawy... Fuj fuj!

Ja tez bylam zawsze wazona przed wizyta, plus cisnieni, mocz i hemoglobina. Za kazdym razem.

Aaaaa aga :) ja schudlam 4 kilo przez pierwsze dwa miesiace od zrobienia testu. Nic sie nie martw o dziecko - zje wszystkie twoje zapasy i niczego mu nie zabraknie. Tylko pamietaj, zeby witaminy jesc (wiem, ze to nie zawsze proste.. Ja np wymiotowalam po witaminach).

Miq kurcze! Informuj! Masz mam nadzieje kontakt smsowy do kogos? Bede w nocy sprawdzac karmiac Zosie! Dzwonilas do gina/szpitala ws krwistego czopa?

miq zeby sie rozkrecilo i szybko poszlo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

necia nie poilam woda bo kazala byc nadczo ...- 2 h niejesc a moja co 2 h je wiec wyobras sobie jaka byla juz zla ;-) jutro nie ide ponownie bo niechce ja codziennie kuc pojde po jutrze najpozniej w czwartek bo i tak do przychodni pojde w poniedzialek ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki poszłam się myć,zauważyłam krew na wkładce to zawineliśmy się do szpitala. Przyjęcia na IP i tonu Pani,która Nas przyjmowała-nie będę komentowała. Oczywiście tona papierków,mam skurcze,których nie czuję,rozwarcie na 1,5 cm.Od pobrania krwi pękła mi żyła-skutek taki,że ręką.ruszać nie mogę.Usg najgorsze jakie miałam,jakiś młody lekarz dusił mnie potwornie tym przedpotopowym sprzętem,dodatkowo bekał kiełbasą... A i jakby tego było mało,leżę na septyku.bo na.patologi nie ma miejsca. Ogólnie kompletny brak organizacji,położne.swoje,lekarze.swoje...

Do góry