reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
amlafi kobietko tylko ostrożnie przy tej przeprowadzce. a ja bym chciała właśnie nie czapeczkę a tam taki masz w albumie szary sweterek/ bolerko zakochałam się w tym :-) ile takie cudo?

fasola cieszę się że z Łu ok :) witaminki i będzie dobrze

aga oj biedna mnie tak pobrała tutaj u mamy krew że mnie ręka jak nie wiem boli.

sun super że domowe sposoby podziałały :-)

kasia natka takie małe wielkie złoooooooo mam mało śpi wścieka się wszystko jest be i fe mam nadzieję że jej przejdzie niedługo

Witam laseczki rocznice spedzamy w lożku m chory 38,5temperatury wiec nigdzie nie wychodzimy ale mysle ze jestesmy razem to najwazniejsze.
Tesciowa dzis odebrała wyniki posiewu emka
sa jakies bakterie niby napisane ze wzrost bardzo skapy a jak czytalam w google to one wystepuja w naturalnej florze ukladu rozrodczego ale Są i bede spokojniejsza jak androlog to oceni
miq super brzusio
dagne projekt super zazdroszcze

Amalfi - 3 pierwsze pobrania to beta i progesteron (jak przyrasta). Kolejne to badania tarczycy dla endokrynologa, a teraz zlecone przez gina. Już wiem, że za 3 tyg. mam zrobić kolejne (skierowanie od endokrynologa, który będzie dobierał odpowiednio dawkę Euthyroxu). Masakra :eek:
A z czapy bardzo się cieszę :))) Ale rób na spokojnie, bo tak jak pisałam - nie śpieszy mi się :-p :-D

Neciuszka - tak czasem jest. Ja poprzednim razem tak miałam - ręka z dzień mnie bolała po pobraniu. Aż się przestraszyłam!

Fasolka - a ja taka głodna jestem... I na nic nie mam ochoty :-(

miq! brzuszek piekny! i super, ze masz tyle zdjec! ja je glupio robilam, zawsze z innej strony, w innym miejscu i niejak sie porownac nie da. a to Twoje zestawienie bedzie super pamiatka!

czy wy wiecie, ze ja juz strasznie tesknie za byciem w ciazy? mimo calego tego rzygania, mdlenia, niskiego cisnienia, zgagi, krwotokow nosa i kij wie czego jeszcze?! no czy ja jestem normalna!?

dagne
projekt domu super! kilku kresek nie zrozumialam ale jeszcze sobie potem poogladam :tak::zawstydzona/y:

reklama
Sun Aga ja tu czekam na zdjęcia waszych kruszynek na usg :-) nie umiem się doczekać :-D

Sleep nie pisałam bo jakoś nie mam czasu.. ale nie mam sił na tą kobietę a tym bardziej słów :confused2:

Netka Gosia jest cuuuuuudowna :*

Fasolka dobrze, że z Łucją wszystko ok :-)

a mój Mały nadal biedny męczy się z katarem :-( jutrzejsze szczepienie odwołane..

Do góry