reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Cześć dziewczynki ;-)

Przeziębienie na szczęście ustąpiło... gardło już nie boli... domowe sposoby pomogły ;-)

10 października idę na kolejną wizytę z wynikami badań, jak myślicie już wtedy założy mi kartę ciążowa????

reklama
neciuszka no przykro mi, ona nikogo nie słucha już teraz... a co będzie dalej:szok:

no to czas na zdj, mam nadzieję, że już ost...

Załączniki

• 40tc.jpg
    40tc.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 23
  • 40 tc.jpg
    40 tc.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
śledzę Was, ale nie mam kompletnie czasu pisać :)
Musiałam odezwać się po zdjęciu MIQ - CUUUDOO :D poprawiłaś mi humor przez małym egzaminem na któy jadę z Kalinką :)

Aha i pochwalę się, że kupiłam projekt domku :) dziś wyślą, a do dwóch tyg mam mieć kosztorys :)

miq: piękne zdjęcie!! jak zwykle pomysłowo:)

sun: mi założył po 1 trymestrze. ale nie spiesz się kochana bo jedyne co ci to da to zapis czarno na białym twojej wagi, tydzień po tygodniu:confused2:

dagne: ja sie pisze na oglądanie projektu!! ja, ja!!:D

dagne zazdroszczę i gratuluje zakupu projektu, pochwal się:tak:
u Nas kartę ciąży zakładają tak ok 8-10 tc, wcześniej nie bo to różnie bywa, no a potem czasami do becikowego czasami chcą kartę ciąży, a musi się mieć zapis że przed 10 tc było się u lekarza

Atan na razie to taki malutki "glutek" no niektórzy czasami po odejściu czopa jeszcze tydz czekają...

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

ale dzisiaj nie mam czasu bo jadę do mamci :-D

Miq pomysłowo! :tak:

Netka nie przejmuj się :* moja teściowa ma ostatnio Misia w doopie a ja mam ją podwójnie.. jest wariatką i furiatką i tak bym jej dziecka nie dała więc mi tdo na rękę.. Teraz przyszła do niej największa plotkara (jej przyjaciółka) i jak zawsze obrabiają mi doope :-) moja teściowa kupiła wózek (fakt!) ale poza tym NIC!

Fifka super że z Supermanem jest lepiej :-) ucałuj go ode mnie :*

Sun ja dostałam kartę chyba w 7 czy 8tc, doczekasz się :-) ja też na nią czekałam bo to taki dowód :-D

a dla reszty ślę buziaki bo nie mam czasu..

Lecęęęęęęęęęęęęęęęę :*

No czekam z niecierpliwością na tą kartę, bo to jest takie namacalne... :-D
A jeśli chodzi o wagę i jej przyrost to jakoś patrze na to lajtowo... mogę ważyć nawet 100 kg byleby dzidzia była zdrowa... to się dla mnie tylko liczy... :-)

reklama
sun: hehe, nie no jasne ze tak, ale jednak..;P na początku się cieszyłam z każdego grama bo tak już chciałam brzucha a potem masakra;P fajnie pomacać ta kartę, ale wolałam zdjęcia z usg! A ty już masz jakieś pierwsze?

nat: miłego pobytu u mamy! ty nam ju,ż opisywałaś co z tą teściową? bo miałaś w kameralnych ale jakoś nie doczytałam chyba?

Do góry