reklama
dagne
Fanka BB :)
śledzę Was, ale nie mam kompletnie czasu pisać 
Musiałam odezwać się po zdjęciu MIQ - CUUUDOO
poprawiłaś mi humor przez małym egzaminem na któy jadę z Kalinką 
Aha i pochwalę się, że kupiłam projekt domku
dziś wyślą, a do dwóch tyg mam mieć kosztorys 
Musiałam odezwać się po zdjęciu MIQ - CUUUDOO
Aha i pochwalę się, że kupiłam projekt domku
sleepyhead9996
miq: piękne zdjęcie!! jak zwykle pomysłowo
sun: mi założył po 1 trymestrze. ale nie spiesz się kochana bo jedyne co ci to da to zapis czarno na białym twojej wagi, tydzień po tygodniu
dagne: ja sie pisze na oglądanie projektu!! ja, ja!!
sun: mi założył po 1 trymestrze. ale nie spiesz się kochana bo jedyne co ci to da to zapis czarno na białym twojej wagi, tydzień po tygodniu

dagne: ja sie pisze na oglądanie projektu!! ja, ja!!
miq
dagne zazdroszczę i gratuluje zakupu projektu, pochwal się
u Nas kartę ciąży zakładają tak ok 8-10 tc, wcześniej nie bo to różnie bywa, no a potem czasami do becikowego czasami chcą kartę ciąży, a musi się mieć zapis że przed 10 tc było się u lekarza
Atan na razie to taki malutki "glutek" no niektórzy czasami po odejściu czopa jeszcze tydz czekają...

u Nas kartę ciąży zakładają tak ok 8-10 tc, wcześniej nie bo to różnie bywa, no a potem czasami do becikowego czasami chcą kartę ciąży, a musi się mieć zapis że przed 10 tc było się u lekarza
Atan na razie to taki malutki "glutek" no niektórzy czasami po odejściu czopa jeszcze tydz czekają...
Ostatnia edycja:
Witam się :-)
ale dzisiaj nie mam czasu bo jadę do mamci
Miq pomysłowo!
Netka nie przejmuj się :* moja teściowa ma ostatnio Misia w doopie a ja mam ją podwójnie.. jest wariatką i furiatką i tak bym jej dziecka nie dała więc mi tdo na rękę.. Teraz przyszła do niej największa plotkara (jej przyjaciółka) i jak zawsze obrabiają mi doope :-) moja teściowa kupiła wózek (fakt!) ale poza tym NIC!
Fifka super że z Supermanem jest lepiej :-) ucałuj go ode mnie :*
Sun ja dostałam kartę chyba w 7 czy 8tc, doczekasz się :-) ja też na nią czekałam bo to taki dowód
a dla reszty ślę buziaki bo nie mam czasu..
Lecęęęęęęęęęęęęęęęę :*
ale dzisiaj nie mam czasu bo jadę do mamci

Miq pomysłowo!

Netka nie przejmuj się :* moja teściowa ma ostatnio Misia w doopie a ja mam ją podwójnie.. jest wariatką i furiatką i tak bym jej dziecka nie dała więc mi tdo na rękę.. Teraz przyszła do niej największa plotkara (jej przyjaciółka) i jak zawsze obrabiają mi doope :-) moja teściowa kupiła wózek (fakt!) ale poza tym NIC!
Fifka super że z Supermanem jest lepiej :-) ucałuj go ode mnie :*
Sun ja dostałam kartę chyba w 7 czy 8tc, doczekasz się :-) ja też na nią czekałam bo to taki dowód

a dla reszty ślę buziaki bo nie mam czasu..
Lecęęęęęęęęęęęęęęęę :*
No czekam z niecierpliwością na tą kartę, bo to jest takie namacalne... 
A jeśli chodzi o wagę i jej przyrost to jakoś patrze na to lajtowo... mogę ważyć nawet 100 kg byleby dzidzia była zdrowa... to się dla mnie tylko liczy... :-)

A jeśli chodzi o wagę i jej przyrost to jakoś patrze na to lajtowo... mogę ważyć nawet 100 kg byleby dzidzia była zdrowa... to się dla mnie tylko liczy... :-)
reklama
sleepyhead9996
sun: hehe, nie no jasne ze tak, ale jednak..;P na początku się cieszyłam z każdego grama bo tak już chciałam brzucha a potem masakra;P fajnie pomacać ta kartę, ale wolałam zdjęcia z usg! A ty już masz jakieś pierwsze?
nat: miłego pobytu u mamy! ty nam ju,ż opisywałaś co z tą teściową? bo miałaś w kameralnych ale jakoś nie doczytałam chyba?
nat: miłego pobytu u mamy! ty nam ju,ż opisywałaś co z tą teściową? bo miałaś w kameralnych ale jakoś nie doczytałam chyba?
Podziel się: