reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

natuś dziękuję :-) oj biedny Michaś :* moja ma skok rozwojowy i zrzędzi niemiłosiernie do tego zasypanie od dwóch dni to koszmar a śpi jak zając pod miedzą

reklama
O jej.. to współczuję <tuli> .. mój na szczęście ładnie śpi i z nockami nie ma problemu ale ostatnio ma płacz na poczekaniu i niestety muszę być w jego polu widzenia bo jak zniknę to płacz.. a najlepiej to na rękach u mamusi :confused2: mam nadzieję, że to przejdzie..

Dzieciaki sprawdzają naszą wytrzymałość :-D

Fasolka trzymam &&& za przespaną noc :-)

śmigam bo Małżowina zaraz wraca.. Dobranoc :*

hej kobietki ja tylko na chwilkę bo padam, jutro was nadrobię, byłam u gina i mam:
plipa
nadżerkę
i jakieś mięsko przy szwie, ja widziałm ze mam tam na koncu szwu takie coś czerwone ale nie wiedziałam co to, wyjasnił mi ze to sie jakby odkleiła tkana przy szwie i się inaczej zrosło, jak będzie mi krwawić lub boleć to mi będa to usuwać ale ja nie chce zeby mi tam juz cos grzebali.
Wydalam na leki 150 zł mam nadzieje ze coś pomogą .
Ada u teściowej była i grzeczna, nie płakała,
Do domu wrócilismy po 18 lekcje , potem kąpiel, zabawa i mam dość
do jutra

lam kochana nadżerki się łatwo pozbędziesz najwyżej dziada zamrozisz :-) odpocznij

Fasolka ty też się zabieraj za siebie kobietko. mam nadzieję że to niedługo minie bo łażę jak zombie

lecę spać póki mogę :-) buuuziam

reklama
Hej Hej!! Ja dzisiaj caaaały dzień spędziłam u mamy! Ależ fajnie było!! :-D Malutki czuję się już znacznie lepiej. Katarek go już tak nie męczy, troszkę kaszle ale widać ogromną poprawę! Konrad to łazęga jak i mama... im straszy tym lepiej widzę że poszedł w mamusie nie w tatusia domatora jeśli chodzi o tę kwestie... w domu się po prostu nodzi i marudny jest... a poza domem to złote dziecko! Noż ludzie się nadziwić nie mogą... siedzi grzecznie, bawi się sam, zero pisków stękania itp... normalnie dziecka nie ma...

No i dzisiaj było to samo... u mamy i choroby przeszły i wszystkie dolegliwości... anioł nie dziecko... teraz już grzecznie śpi :-D

Miq brzuszek odjazdowy!! Ależ się uśmiałam!! :-D Lilianko miej litość! Wychodź z tego brzuszka! I mamusia i E ciotki już nie mogą się ciebie doczekać! :-)

Sleepy co ty przeżywasz... toż ty szczuplutka jesteś BABO!! Z czego ty chcesz chudnąć!! :confused2:

Żonko
mały ucałowany! Dla twojego też przesyłam moc buziaków! Niech zdrowieje szybciutko! :* mój skok przeszedł właśnie (DZIĘKI BOGU) i odzyskałam dawnego synka... a jak było u mamy??

Sun
oj pamiętam jak ja swoją dostałam... była jak relikwia! :-D

Sun Aga
Aaaa i taka moja rada! Kupcie sobie Dzienniczek ciaży! Ja mam taki ---> http://www.obcasy.pl/repozytorium/obcasy/TEMATY_MIESIACA/ciaza/Dzienniczek_ciazy.jpg
Super pamiątka i fajne miejsce na wklejanie zdjęć czy pisanie o różnych rzeczach! :tak: Ja co prawda nie zdążyłam opisać ostatnich dwóch miesięcy i porodu (poród mam na komputerze opisany bo kiedyś tu na forum wklejałam więc przepiszę tylko) Teraz jak czasem tam zaglądam to aż się łezka w oku kręci! ;-)

Dagne
ekstra projekt!!! Ależ zazdraszczam! :-p No i masz rację z tym tarasem! Będzie bardziej ustawny i praktyczny :tak:

Asiol czyli będą dwie dziewuszki! :-D Dopiszę na liście! Gratuluję :-)

Pok jak ja byłam w ciąży to zarzekałam się ze nie będę tęsknic... miałam dość bo ciąże przechodziłam tragicznie.... ale długo mi nie zajęło zatęsknienie :-D już staram sie o drugiego bąbla i jak myślę o ciąży to aż mnie energia rozpiera! :-)

Necia Buzi w czułeczko dla mojej kochanej synowej! :* Przechlapane są te skoki.... Dziękowałam już za paczuszkę?? Jeśli nie TO JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY!!! :**********

Lam współczuję nadżerki... i tego cholerstwa na szwie... mnie do dzisiaj szew czasem kuje... nie wiem dlaczego... :confused2:

Do góry