reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Sleepy, ja to wiem, ale przychodzą takie chwile. Ostrzegam też, żeby się nie przejmować, popłaczecie i minie :)

reklama
witam melduje ze zyje ;-) mala robi coraz lepsze kupki tresciwsze ;-) i mamy 2cm wieksza glowke w obwodzie a tatus kupil dzis kamerke by filmowac Amelke ;-)

Heja Dziewczęta :) Kochane Kobietki :)

Kala zasnęła, ale wróżę, że na ok 10-15 minut, więc korzystam z okazji i cokolwiek naskrobię. Potem może zdążę zmyć podłogę :)
Wczoraj byłyśmy na spacerze, ale w drodze powrotnej Mała się zezłościła i trzeba było szybkim tempem do domu jechać. A tak lubię spacerować... może dziś będzie lepiej ;)

Dziurko, gdzie Ty kochana jesteś???
A inne dziewczyny?
Bo ja tu widzę i czytam posty Sil, Atana, Kasi i Sleepy...
Nie zawsze mam czas odp ale czytam i śledzę Was :)

witam u nas dzis byli goscie z rodziny michala i dali nam sliczna sukieneczke i rajstopki biale dla amelki a mi rozyczki 3 biale ;-) a teraz zasnela wiec znikam sie moze zdrzemnac bo cos czuje ze noc bedzie ciezka.. a jak dzis troszke pochodzilam wiecej i siedzialam na krzesle to jakos mnie zaczela wiecej blizna bolec.. ah trzeba nogi wyprostowac i dac bliznie sie powietrzyc ;-)

a oto sukieneczka Zobacz załącznik 445032

a udalo mi sie dzis zalatwic tzn umowic na 28.03 na usg bioderek za 60zl bo na nfz wsszedzie terminy w polowie kwietnia...

reklama
My usg robiliśmy na nasze prywatne, na nfz chyba wcale nie robią. A to trzeba około 6 tygodnia, więc nie ma co czekać :) U nas biorą 70, jak idziesz całkiem prywatnie

Do góry