reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

created - dobrze, że lekarz coś doradził i oby poskutkowało

a ja byłam u lekarza i okazało sie, że duomox nie działa i przepisała mi zinnat - oby pomogło ...
też zatanawiałam się nad antykoncepcją i szczerze nie wiem co wybrać - na trójce chcę poprzestać więc może wkładka? Sama nie wiem ...

reklama
Hej kochane!!!!
Pozdrawiam Wszystkie i buziam!!!!!
WISIENKA - &&&&&&&&&&&&&& kochana!!!!! Czekam na Twoja Emisie!!!!
W końcu dzis zakupilismy aparat i zaraz wrzuce cos :-D
U nas juz lepiej - zaczełam Rozi podawac espumisan i o niebo lepiej, no i juz ladnie łapie piers:tak:
P1010004.jpgP1010017.jpgP1010015.jpg:-D:laugh2::-D
A to moja starsz dama....Zuzal.jpg Bawiła sie z kuzynkami w modelki:cool2:

Ostatnia edycja:
No i oczywiście wszystko się rozeszło po kościach. Odespałam swoje i tyle. mam nadzieję, ze to w koncu minie i nie każda noc będzie taka
Mlodam no ja nie zmieniłam zdania co do szpitala od wyboru lekarza czyli od samego poczatku ciązy. Będę rodzić na brochowie tam gdzie pracuje mój gin i tam poszliśmy na SR. A jesli sytuacja będzie jakaś niebezpieczna to pojedziemy do trzebnicy
Monisia sliczne twoje księzniczki są
create to żeby było już lepiej&&&&&&&&&&

Jestem wkurzona strasznie tą całą sytuacją z tymi fałszywcami, niby wiedziałam, ze to nie to ale zawszw jest nadzieja

monisia - śliczne masz córunie :tak::tak::tak:

Majqa ja też pamiętam jak dopiero co czekałam na poród a tu już Pati ma 5 miesięcy :szok::szok::szok:

Wisienka - iem jak to czekanie wkurza ale to juz naprawdę niedługo :tak: mocno zaciskamy za ciebie &&&&&&&&&&:tak:

Kochane wpadam przelotem bo my dalej w Darwin, pogoda 32 stopnie dzis, S dalej w pracy, poki co ucieklismy z Sydney od zimy ;) Do domu wracamy w przyszla niedziele dopiero.
Podczytuje Was jak tylko moge bo mam tutaj felernego neta.
Monisia,Sorbus sliczne coreczki :)
Created zdrowia dla maluszka :)
Wisienka trzymam &&& za Ciebie i za porod :)
Mlodam, Maran, Mary, Marcepanek i wszystkie pozostale :*
A to moje dziecie z dzisiaj jak smieje sie do mamy :)
17z9k7.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej:)
Pamiętacie mnie jeszcze??:))
Chciałam tylko powiedzieć że żyję:)) Wleciałam sprawdzić czy Wisienka urodziła ale widze że jeszcze nie... więc &&&&&&&&&&&& żeby się rozkręciło:))
U mnie już 2 tyg mija dziś o dporodu... Ale zleciało.. Oglądałam sobie wczoraj zdjęcia...
Jak narazie mała jest dość grzeczna - od wczoraj mamy poranne kryzysy, wstaje o 5 i śpi po kilka minut i ciągle by jadła, usypia na rękach a jak ją odkłądam do łózeczka to cwaniara zaczyna płakać... Dziś się poddałam i po którymś razie dałam jej smoczka i co? pięknie usnęła...
Niestety nie mam czasu nadrobić:(( Może po 15 lipca jak mąż będzie z nami w domu i jak się bardziej ogarne to będę częściej... Bo strasznie mi juz brakuje BB...

hej monia rety jak to leci, a dopiero co szłaś do szpitala a tu już 2 tygodnie :szok: a że bb brak to chyba norma, w końcu uzależnia ;-)

Wisienka już lipiec! działajcie hihihihi, wiesz w czerwcu za dużo imprez być nie może, jedne urodziny, potem imieniny, mała chciała mieć osobno święto ;-)

Cześć laski :-)
Jaewa córcia śliczna po mamie i jaki fajny pyziorek :-) moja na mleczku modyfikowanym od razu ładnie przybrała i waży teraz 5kg60dag. A jeśli nie masz nic przeciwko to chciałabym spytać o coś:zawstydzona/y:
Bo Ty od samego początku karmisz sztucznie. I chyba jeszcze przed porodem zdecydowałaś o tym. A czy mogę wiedzieć co się przyczyniło do takiej decyzji? Ja chciałam ,a nie mogłam i przejście na butle było dla mnie trudne :-( ale teraz już prawie to zaakceptowałam choć zdarza mi się mieć z tego powodu doła :-(

mlodam no dokładnie choć nie jest powiedziane ,że od razu Cię weźmie ;-)
monia ja się zastanawiam kiedy to te 3miesiące i 3tygodnie mi zleciało ;-) Czekamy tu na Ciebie ;-)

reklama
Witajcie kobiałeczki. Wpadam przywitać sie z wami bo na nic nie mam dziś siły . U mnie z nocą zaczeły się skurcze. Najpierw nieregularne a potem przeszły w takie co 20-15 minut i na tym etapie są od 3 w nocy. Już nie mam siły z niewyspania. Na dodatek nie są ani silniejsze ani częściej i sama nie wiem co o tym mysleć. Są na tyle silne, że odczuwam je bardzo boleśnie. Myslę, ze to nie są jednak typowo porodowe bo na takie za słabe. I nie wiem co robić, ile jeszcze czekać. Z innych objawów nie mam nic, może tylko zaczęło mi sie więcej upławów pojawiać ale zwykłych, ciązowych.
baffled5wh.gif

Jaewa sliczna córenka
monia witaj myslałam o tobie
wszystkim dziękuję za &&&&&&&&&

Do góry