reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam kochane!!!!
AGATEK - GRATULUJE z całego serducha!!!!
MARTUS - super ze malutki jest spokojny!!!!I czekamy na zdjecia!!!!Buzka*
EWELINKA - &&&&&&&&&&&& za wizyte i czekamy na wiesci!!!!
EWCIA - jak sie czujesz sloneczko????
Ja mam wizyte w srode i prosze o kciuki za Rozalke;-)

reklama
Witam w poniedziałkowe popołudnie:-)

EWELINKA daj znać jak po wizycie... Ale myślę że będzie dobrze...

EWCIA no własnie jeszcze trochę i na spacerki będziesz chodzić z dwoma Krzysiami... A teraz odpoczywaj...

MARAN śliczny brzusio... proszę pogłaskać...

AGATEK gratulacje!!!! Życzę spokojnej ciąży...

MARYLKA Ty też odpoczywaj... Najważniejsze że Bartuś ma się dobrze...

MONISIA &&&& zaciśnięte za środową wizytę i za Rozalkę...

MAMA dzięki za info od Marty...

A ja właśnie zjadłam obiadek bo wcześniej wyszłyśmy z Karolą na spacer :-D Emilkę nakarmiłam i zostawiłam z M samych :-D Za to my sobie pospacerowałyśmy godzinkę :-D Ślicznie na dworze się dzisiaj zrobiło :tak: Jak jutro też tak będzie to wychodzimy we czwórkę na spacerek :-D

mama - dzięki za info :tak:

ewcia - no właśnie - lepiej poczekać ze spacerkami na drugiego Krzysia :tak: Chociaż wiem jak ciągnie w taką pogodę żeby wyjść nawet posiedzieć na ławce - byle na dworze :sorry:

Wisieńka - to fajnie jak wszystko pod nosem - przy małym dziecku bardzo się to przydaje :tak: A pogoda dzisiaj naprawdę super była :tak: szkoda ze od jutra znowu szaro buro i od czwartku na minusie :-(

Agatek - zmień suwaka :-)

zmienię zmienię-tylko poprzypominam sobie jak to się robi ;-) choć może zmienię dopiero jak gin potwierdzi?? ;-)

u nas też dziś była piękna pogoda i byliśmy z Alą na spacerze - gdzieś z godzine pochodzilismy tom sie dotleniła bo ostatnio to z dmou mi sie wychodzić nie chciało tylko na zakupy...:zawstydzona/y:

ewelinka jak tam po wizycie??

reklama
sol... no chyba sie nic nie zaczyna... w sumie to nawet nie wiem na co mam sie nastawiac, bo przy Ali nie miałam żadnych skurczy ani boleści... niby czop odszedł, ale i bez czopa chodziłam ok. 3 tygodni nim poród wywołali a sex nie działał jako wywoływacz wiec w sumie nie wiem na co sie nastawiać... czasem mnie tam cos zakłuje tak nisko jakby w pochwie, czasem jakiś mały skurczyk złapie, ale nic ponad to... brzuch wielki... kręgosłup boli, zgaga dokucza... wiec wszystko w normie... torbe jak mowiłam spakowalam wczoraj co by stała, ale kiedy sie przyda to nie wiem... ostatnio nawet już mnie takie myśli dopadają, że pewno bedzie tak jak z Alą, że bede miec poród wywoływany po terminie... no a do tego nie wiem jak tam z moją szyjką bo tu nie badaja ginekologicznie wiec nie wiem jak tam zajrzeć hehehe...
dla Ali prezent od Maji juz tez kupiliśmy co by siostrzyczke dobrze przyjeła i nie kazała jej sie wynosic hehehe wiec Maja jak ze szpitala przyjedzie to przyniesie Ali gift co by sie w rodzine wkupić hehehe... póki co Ala nastawiona pozytywnie do dzidziusia i jak widzi reklamy w tv z dzieciaczkami to mówi, że to Dzidziuś Maja ;)

Do góry