reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Sergi tulam mocno raz jeszcze z powodu pracy ale dacie rade

rozmawiałam dziś z dziewczyną z SR która urodziła w niedziele - miała takie same objawy jak ja 2 dni przed porodem mam nadzieje że i u mnie sie to tak zakończy w najbliższym czasie, bo nie wiem co mam z sobą zrobić niby mi sie chce spać ale jak sie kłade to mi sie nie chce ;-( wrrr

no i mam przynajmniej motywacje żeby dziś wszystko poukładac i firmowe sprawy podopinac ;-)

reklama
nie wiem czy mi czasem nie wyciekają wody ?? wczoraj już wieczorem zauważyłam że mam mokre majtki ale to na pewno nie śluz ani czop ale jest tego mało i wczoraj było przexroczyste a dziś jakby leciutko zabarwione i słodko pachnie - myślicie że to wody ?? dobrze że dziś do gina ide po południou to niech chłop sprawdza

Cześć:)

Sergi tulam mocno bidulko... porbane to prawo... a miałaś umowe agencyjną czy z zakładu pracy? chociaż w sumie to chyba wszystko jedno... No ale dobrze że z dzidzą ok i to jest najważniejsze! Trzymaj się!

Marylka aż sama jestem ciekawa czy Ty już rodzisz.... Daj konieczni znać co powiedział ginek:)) No i 39 tydz to już ok:))

Majqa może i spokój ale wiesz w każdej chwili może się zacząć:))

Wisienka jak one już porodzą to potem my będzie tu tak pisać czy to już czy jeszcze:)

Ja mam taki plan że w 38 tyg mam wizytę i po wizycie sobie życze na porodówkę:tak: ciekawe czy moja królewna tez ma taki plan:))

A tak wogóle to miłego dnia:)

Cześć:)

Sergi tulam mocno bidulko... porbane to prawo... a miałaś umowe agencyjną czy z zakładu pracy? chociaż w sumie to chyba wszystko jedno... No ale dobrze że z dzidzą ok i to jest najważniejsze! Trzymaj się!

Marylka aż sama jestem ciekawa czy Ty już rodzisz.... Daj konieczni znać co powiedział ginek:)) No i 39 tydz to już ok:))

Majqa może i spokój ale wiesz w każdej chwili może się zacząć:))

Wisienka jak one już porodzą to potem my będzie tu tak pisać czy to już czy jeszcze:)

Ja mam taki plan że w 38 tyg mam wizytę i po wizycie sobie życze na porodówkę:tak: ciekawe czy moja królewna tez ma taki plan:))

A tak wogóle to miłego dnia:)
rano jakoś bardziej mi sie zdawało że to na poród ale teraz po kąpieli i nabalsamowaniu sie jakoś mniej porodowo sie czuje ;-) no ja tez dziś moge iść rodzić po wizycie albo prosto z SR ;-) - miała bym blisko bo 3 min na pieszo hahahaha ale to chyba jeszcze nie to martwią mnie tylko te wody ale wizyte mam na 15 a SR na 16

Witam kochane!!!!
SERGI - tulam z powodu pracy....Dzidzia super:-D
MARYLKO - ja jestem opanowana, bo wiem, ze wszystko musi byc dobrze, nie ma innej opcji, a poza tym mój pierwszy poród był naprawde spoko, wiec nie mam traumy:tak:Co do wód, to powiem Ci szczerze, ze taka woda saczy mi sie juz od dlugiego czasu, ale po troszenieczku - moze gdzies jest jakies małe ujscie i troszke wylatuje, ale tyle to organizm podobno odnawia - jesli zas wody beda odchodzic przed porodem, to uwierz mi, ze bedziesz wiedziała, bo normalnie leci po nogach i trzeba załozyc wkład poporodowy;-)No i dobrze ze dzis idziesz do gina, to powie, co i jak:tak:
MONIA - plany to my mozemy sobie miec hahaha, a nasze Malenstwa maja swoje;-):-D
Co tu taka ciszaaaa???? Wszystkie na porodówke pojechały?????:-D

Ostatnia edycja:
hej :)
Monisia - Staram się, wiem, że muszę.. weszło to wyjdzie :D
Marylka - Może to już to? Powiem Ci, że ja też mialam i takie wodniste i rózne już te upławy... no i to nie to hehe, ale mam nadzieję, że u Ciebie pójdzie szybciej
Wszystkiego dowiesz się u ginka
Sergevna - Wspołczuje, bo wiem jak to jest w Uk;/ ehh bez komentarza.. a Fasolka ekstra, życze spokojnej ciąży :)
Monia - Ja już chciałam po 36tym na porodówke, jak widać, nie wyszło i jakoś narazie nie wygląda na to, żeby to nastąpiło.
Mój D śmieje się, że teraz Maluch ma słodkości (bo jem słodycze) to mu się podoba, A juz zapowiedziałam, że po porodzie jeść nie będe, więc zostanie dłużej ;D

Ja dzisiaj miałam mega spokojną noc.. chyba ta pełnia zadziałała na mnie odwrotnie hehe :) Spalam jak dziecko, wstalam z jakas godzinę temu, musze posprzątać w lazience, trochę w kuchni i pozbierać pranie, a potem znowu będe sie leniła :D
Ja już jestem pewna, że przenosze, a na pewno donoszę do terminu.. w poniedziałek mam położną, już chyba ostatnią wizytę, to będzie prawie 40tydz i zobaczymy co powie hehe :D

Ostatnia edycja:
hej :)
Monisia - Staram się, wiem, że muszę.. weszło to wyjdzie :D
Marylka - Może to już to? Powiem Ci, że ja też mialam i takie wodniste i rózne już te upławy... no i to nie to hehe, ale mam nadzieję, że u Ciebie pójdzie szybciej
Wszystkiego dowiesz się u ginka
Sergevna - Wspołczuje, bo wiem jak to jest w Uk;/ ehh bez komentarza.. a Fasolka ekstra, życze spokojnej ciąży :)
Monia - Ja już chciałam po 36tym na porodówke, jak widać, nie wyszło i jakoś narazie nie wygląda na to, żeby to nastąpiło.
Mój D śmieje się, że teraz Maluch ma słodkości (bo jem słodycze) to mu się podoba, A juz zapowiedziałam, że po porodzie jeść nie będe, więc zostanie dłużej ;D

Ja dzisiaj miałam mega spokojną noc.. chyba ta pełnia zadziałała na mnie odwrotnie hehe :) Spalam jak dziecko, wstalam z jakas godzinę temu, musze posprzątać w lazience, trochę w kuchni i pozbierać pranie, a potem znowu będe sie leniła :D
Ja już jestem pewna, że przenosze, a na pewno donoszę do terminu.. w poniedziałek mam położną, już chyba ostatnią wizytę, to będzie prawie 40tydz i zobaczymy co powie hehe :D
Kochana na pewno wkrótce bedziesz tulic syneczka....zobaczysz nie obejrzysz sie i juz bedzie z Wami:tak:Trzymam ciagle &&&&&&&&&&&& za szybki rozwój akcji:-D

Dziekuje ;)
pewnie tak będzie..
Wczoraj jeszcze moja mama mówiła do Małego, że ma poczekać, bo ona dopiero w przyszłą sobotę przyjedzie, bo teraz się rozchorowała:D
Także wydaje mi się, że babci się posłucha

reklama
Monisia - Współczuje bóli.. Miną niedługo :))

Ja posprzątałam, dostałam skurczy, no więc leżę i minęły.. czyli jestem pewna, że to przepowiadające..
Ściągnęłam kołysanki-utulanki Magdy Umer i Grzegorza Turmana, teraz puszczam Malcowi i bardzo mu się podobaja :D

Do góry