reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Masz 15 tydzień. Poszukaj w swojej okolicy lekarza, który zakłada profilaktyczne szwy szyjkowe i jdź do niego na konsultację. Bo już na bank przy takiej szyjce będziesz musiała mieć albo szew albo pessar albo leżenie. Lepiej zadziałać teraz, niż potem jak będzie jeszcze krótsza zakładać i zastanawiać się, czy pęcherz płodowy pęknie czy nie.Niestety infekcja mimo leczenia dalej jest widoczna gołym okiem, lekarka powiedziała, że jest jej przykro, że mimo mojej czujności i kontroli co 2 tygodnie nie zareagowano prawidłowo...
P86
Pani doktor chce mi założyć, ale najpierw trzeba się doleczyc trochę.Masz 15 tydzień. Poszukaj w swojej okolicy lekarza, który zakłada profilaktyczne szwy szyjkowe i jdź do niego na konsultację. Bo już na bank przy takiej szyjce będziesz musiała mieć albo szew albo pessar albo leżenie. Lepiej zadziałać teraz, niż potem jak będzie jeszcze krótsza zakładać i zastanawiać się, czy pęcherz płodowy pęknie czy nie.
NiebieskookaEM
A jakie leki dostałaś?No więc tak.... z dzieckiem wszystko dobrze , rosnie. Ale zaczynają się schody. Szyjka się skróciła do 2,6 cm z 3,2 cm w miesiąc. Jest to dużo. Dostałam nowe leki, nakaz leżenia i za dwa dni kontrola. Dziś miałam dostać skierowanie, ale dałyśmy sobie 2 dni z nowymi lekami na to ,żeby zobaczyć czy szyjka się skróci.
NiebieskookaEM
A jakaś luteina, czy coś ?Ospen 1000, antybiotyk i globulki dopochwowe gyno femitazol
P86
Biorę cyclogest 400 x2 i do tego mam luteinę pod język więc zacznę braćA jakie leki dostałaś?
NiebieskookaEM
Jest na forum temat o skracających się szyjkach i dużo dziewczyn pociąga do końca z którkimi szyjkami, także dużo leżenia i nie powinno być źleBiorę cyclogest 400 x2 i do tego mam luteinę pod język więc zacznę brać
P86
Oby, za długo walczyłam o ciążę, żeby teraz szyjka mi nawalała.Jest na forum temat o skracających się szyjkach i dużo dziewczyn pociąga do końca z którkimi szyjkami, także dużo leżenia i nie powinno być źle
reklama
zzaniepokojonaa
Aktywna w BB
Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeNo więc tak.... z dzieckiem wszystko dobrze , rosnie. Ale zaczynają się schody. Szyjka się skróciła do 2,6 cm z 3,2 cm w miesiąc. Jest to dużo. Dostałam nowe leki, nakaz leżenia i za dwa dni kontrola. Dziś miałam dostać skierowanie, ale dałyśmy sobie 2 dni z nowymi lekami na to ,żeby zobaczyć czy szyjka się skróci.
Odpoczywajcie!
Podziel się: