reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Dziewczyny skąd drukowałyście grafiki na ścianę? Aga Ty chyba coś wrzucałaś?

f2w33e3k0rq6mc1d.png
Link do: Plakaty do pokoju dziecięcego - ARCHISTACJA.PL

Link do: Obrazki i plakaty do pokoju dziecięcego | SHOWROOM Kids - ja bralam z tej strony, zapisalam foto plakatu i sobie go wycielam i obrobilam troche i puscilam na zwyklej drukarce na papierze foto ;)

reklama
Znalazlam w necie pokoj inspiracje, takie zestawienie kolorow dla dziewczynki mi odpowiada. Cos podobnego stworze :)
pokoj-temetyczny-konie-6.jpg

A na ścianie powiesze obraz z odciskami naszych dloni. Tez pomysl z neta moze Wam tez sie spodoba :) trudny nie jest tylko podobrazie i farbki akrylowe i gotowe :)
orginal_2015_09_Wed_13_03_49_family-handprint-art-600x312.jpg

Załączniki

• pokoj-temetyczny-konie-6.jpg
    pokoj-temetyczny-konie-6.jpg
    115,4 KB · Wyświetleń: 575
  • orginal_2015_09_Wed_13_03_49_family-handprint-art-600x312.jpg
    orginal_2015_09_Wed_13_03_49_family-handprint-art-600x312.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 711
Znalazlam w necie pokoj inspiracje, takie zestawienie kolorow dla dziewczynki mi odpowiada. Cos podobnego stworze :)
Zobacz załącznik 795301

A na ścianie powiesze obraz z odciskami naszych dloni. Tez pomysl z neta moze Wam tez sie spodoba :) trudny nie jest tylko podobrazie i farbki akrylowe i gotowe :)
Zobacz załącznik 795303

Ja msm lekko zolty z Lila polAczenie kolorow Ale no jedna zielen i Lila tez ok ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chce odciski tylko chcialam w glince lub w masie solnej...no i nie wiem w czym robic..

f2w3d5qppdk8cfc5.png
Tez patrzylam na odciski w jakiejs masie ale by odbic malutkiej to jedynie stopka bo trzeba troche siły do tego. Czytalam opinie w necie ze czesto te masy nie sa fajne i nie moglam namierzyc ktore sa dobre...dlatego mam sie ku farbkom tylko chcialabym profesjonalne akrylowe a nie takie do zabawy tylko nie wiem czy one nie uczula dziecka... jeszcze pomysle :)

Tez patrzylam na odciski w jakiejs masie ale by odbic malutkiej to jedynie stopka bo trzeba troche siły do tego. Czytalam opinie w necie ze czesto te masy nie sa fajne i nie moglam namierzyc ktore sa dobre...dlatego mam sie ku farbkom tylko chcialabym profesjonalne akrylowe a nie takie do zabawy tylko nie wiem czy one nie uczula dziecka... jeszcze pomysle :)
Ja kupowałam dla siostry w prezencie taka ramkę że zdjęciem i po bokach z masą żeby odbiła sobie stopkę i rączkę małego. Bardzo ładna. Ale niestety jedna masa pękła po odbiciu i już tak zostało bo nie dało się z tym nic zrobić. Więc trzeba robić to zawsze na szybko.

reklama
Ja powoli robię zakupy w tajemnicy przed M, bo mówi ze mi odbija, ale nie mogłam się dzisiaj powstrzymać:D Fisherprice komplet body i spodnie z 50 zł na 24 tak mi się spodobał, ze stwierdzilam ze wezme na 68 cm, żeby nie było że nie zdąży złożyć :D i w coccodrilo body 56 cm z 42 zł na 15 zł no grzech nie wziąć :D
IMG_20170213_132342.jpg

Załączniki

• IMG_20170213_132342.jpg
    IMG_20170213_132342.jpg
    233,9 KB · Wyświetleń: 627
Do góry