reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
A ja w koncu zdecydowalam sie na zakup spacerowki Baby Jogger z trzema kolami z zamiarem jezdzenia nia przynajmniej trzy lata ;) Dokupuje tylko gondole na ten krotki okres. Mam zamiar wpakowac do niej mojego pierworodnego i troche ja przetestowac jeszcze przed porodem.
Co mama to inna strategia ;)

Załączniki

• IMG_4002.JPG
    IMG_4002.JPG
    114,6 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
Dziewczyny kolejne pytanie mam:)
Czy orientujecie się w dobrych termometrach? Jakiego będziecie używać? Mój mąż jak usłyszał jak się mierzy(ło) temperaturę dziecku to spojrzał na mnie jak na głupią i powiedział, że on syna tak nie skrzywdzi;) Oczywiście wszystko pół żartem pół serio.
Zaczęłam przeglądać termometry, znalazłam 2 dotykowe najpopulariejsze na ceneo koszt ok. 100zł.
W sumie to już cena nie ma takiego znaczenia jak to, żebym miała pewność, że dobrze mierzy tą temperaturę.

Dziewczyny kolejne pytanie mam:)
Czy orientujecie się w dobrych termometrach? Jakiego będziecie używać? Mój mąż jak usłyszał jak się mierzy(ło) temperaturę dziecku to spojrzał na mnie jak na głupią i powiedział, że on syna tak nie skrzywdzi;) Oczywiście wszystko pół żartem pół serio.
Zaczęłam przeglądać termometry, znalazłam 2 dotykowe najpopulariejsze na ceneo koszt ok. 100zł.
W sumie to już cena nie ma takiego znaczenia jak to, żebym miała pewność, że dobrze mierzy tą temperaturę.

Ja kupilam bezdotykowy, ale lekarze zalecali mierzenie przez pupe. Szczegolnie jak pojawialy sie rozbieznosci w pomiarze. Najpierw sprawdzalam bezdotykowym i jak pokazywal jakakolwiek wyzsza temp wtedy dopiero sprawdzalam przez pupe. Synek zyje i nic mu nie jest ;). Pierwszy termometr bezdotykowy wyladowal na gwarancji i wymienili na nowy, ten dziala w porzadku i uzywamy go do dzisiaj. Fajne jest to ze mozna zmierzyc nim temperature wszystkiego w domu. Przydaje sie przy pierwszych kapielach, mlekach itd, w okresie kiedy sprawdza si dokladnie wszystko czyli przez jakies 3 tygodnie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry