aga6
Fanka BB :)
Ja w tej klitce to mało miejsca bede miec wiec ciuchow ktorych nie nosze bede musiala sie pozbyc i przewietrzyc szafyMy już na zapas kupiliśmy bo pewnie zbierze sie trochę tych rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tej klitce to mało miejsca bede miec wiec ciuchow ktorych nie nosze bede musiala sie pozbyc i przewietrzyc szafyMy już na zapas kupiliśmy bo pewnie zbierze sie trochę tych rzeczy
też tak robiłam hehe i w sumie do tej pory robię przegląd szafy dosyć często, żeby się nie zagradzić... a jestem do tego zdolnaJa w tej klitce to mało miejsca bede miec wiec ciuchow ktorych nie nosze bede musiala sie pozbyc i przewietrzyc szafy
W sumie ja duzo nie mam nie lubie gromadzićteż tak robiłam hehe i w sumie do tej pory robię przegląd szafy dosyć często, żeby się nie zagradzić... a jestem do tego zdolna
A na zamowienie gdzies?My też chcemy komoda kupić, ale chciałabym białą i żeby miała pół szuflad a pół na półki. Ale jakoś nic nie mogę takiego znaleźć.
mi zawsze było szkoda oddać czy wyrzucić, bo się przyda, bo jeszcze założę, ale już podejście inne i jest porządek i człowiek zadowolony i nowi właściciele ubrań równieżW sumie ja duzo nie mam nie lubie gromadzić
moja tesciowa tak ma xP u siebie dwie szafy + pol szafy na korytarzu.. a chodzi ciagle w tym samym bo nawet nie wie co ma xD jej ciuchy pamietaja czasy jak byla panienkami zawsze było szkoda oddać czy wyrzucić, bo się przyda, bo jeszcze założę, ale już podejście inne i jest porządek i człowiek zadowolony i nowi właściciele ubrań również
moja mama też tak miała, ale żeśmy dorosły do tego i umiemy się pozbyć już wielu rzeczy, mi dużo mąż pomógł, mamy wszystko fajnie zorganizowane w małym mieszkaniu i się milej żyje w takim uporządkowanym otoczeniumoja tesciowa tak ma xP u siebie dwie szafy + pol szafy na korytarzu.. a chodzi ciagle w tym samym bo nawet nie wie co ma xD jej ciuchy pamietaja czasy jak byla panienka
jej ulubiony tekst - to moze sie przydac :d
Tez jestem tego zdania lubie swiezosc i porzadekmoja mama też tak miała, ale żeśmy dorosły do tego i umiemy się pozbyć już wielu rzeczy, mi dużo mąż pomógł, mamy wszystko fajnie zorganizowane w małym mieszkaniu i się milej żyje w takim uporządkowanym otoczeniu