reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Katem
Dalabym.Mam wzor wiecno problem.
Ja wloczke mam bawelne z domieszka akrylu, nie wiem czy Ci taka pasuje. A jak nie to mozesz podeslac swoja np. 100% bawelny na szydelko nr 4.
Tego psa akurat nigdy nie robilam,ale nie jest raczej jakia b trudny. Jakos kolo 40-50 zl sie wyrobimy z mojej wloczki jak Ci pasuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja siostra tez robiła takie rzeczy jak była w ciazy i miała czas. Jak znajdę jakies foto to wam pokaże. Czapkę z żabka tez zrobiła :) ale teraz nie ma juz czasu, chociaż obiecała mi biały kocyk dla malucha jeśli się wyrobi. Ja jestem totalne beztalencie i nienawidzę robótek ręcznych:) po pięciu minutach dostaje szału i nerwy sięgają zenitu ha ha

Katem
Dalabym.Mam wzor wiecno problem.
Ja wloczke mam bawelne z domieszka akrylu, nie wiem czy Ci taka pasuje. A jak nie to mozesz podeslac swoja np. 100% bawelny na szydelko nr 4.
Tego psa akurat nigdy nie robilam,ale nie jest raczej jakia b trudny. Jakos kolo 40-50 zl sie wyrobimy z mojej wloczki jak Ci pasuje.
A mozna to potem prac? Ja sie kompletnie nie znam woec ufam ci calkowicie. Nie mam mozliwosci ci podeslac wloczki bo ja z uk wiec kup i podaj cene i ci przelew zrobie. Wyslesz mi do przyjaciolki a ona mi przywiezie [emoji6]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Tu wrzucac fotki?

Katem
Ja piore przez zamaczanie, ale bez tarcia. Tylko trzeba sobie potem ksztalt na nowo uformowac, bo sie moze pozbijac. W pralce nie probowalam. Albo wywalam na slonce zeby wybic ewentualne zarazki i trzepie. Generalnie moj syn mial np 3 owieczki i kazda jedna gubil nim zdazyla sie jakos zmechlac czy ubrudzic.

Tu wrzucac fotki?

Katem
Ja piore przez zamaczanie, ale bez tarcia. Tylko trzeba sobie potem ksztalt na nowo uformowac, bo sie moze pozbijac. W pralce nie probowalam. Albo wywalam na slonce zeby wybic ewentualne zarazki i trzepie. Generalnie moj syn mial np 3 owieczki i kazda jedna gubil nim zdazyla sie jakos zmechlac czy ubrudzic.
Tak albo na bazarek

Zgadzam sie z @askl25 to minky nie jest zbyt dobre, dziecko moze sie pocic. To tylko ladnie wyglada.

Dla syna mama mi na drutach zrobila kocyk ze specjalnej wloczki dla niemowlat, mięciutka puszysta i nie drapie. Dziecko sie nie poci. Teraz bedzie dla drugiego dziecka...

reklama
Do góry